Notícies
Publicat el 28 de setembre de 201628.09.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Tallers i cursos a demanda a l'Espai Jove
Els programes de l'Espai 12·16 i l'Espai 16·30 s'han elaborat tenint en  compte les preferències dels usuaris i usuàries de l'equipament

Temporada hivernConèixer les demandes del jovent per adaptar els recursos i els serveis que s'ofereixen a les seves necessitats, és la prioritat de la regidoria d'Adolescència i Joventut. Així ,els programes d'activitats que s'ofereixen per a joves i adolescents sota el paraigües d'Espai 16·30 i l'Espai 12·16, s'han elaborat tenint en compte l'opinió i els suggeriments expressats pel jovent a través d'un qüestionari de consulta on-line.

Espai 16·3

Aquesta tardor l'Espai 16·30 manté els tallers i cursos amb més demanda, com són els d'anglès i ioga, i incorpora algunes novetats com ara un curs de cuina asiàtica, un de photoshop i un taller de dansa contemporània. El programa de tardor, inclou dos monogràfics, un sobre les noves formes d'habitatge, que tindrà lloc el 19 d'octubre i un per treballar les habilitats emocionals amb tècniques del coach, que tindrà lloc el 17 de desembre. Pel que fa els debats d'actualitat es farà una sessió de debat i reflexió sobre la crisi humanitària a la mediterrània en commemoració del Dia Internacional del Migrant. Serà el 16 de desembre i comptarà amb el suport de l'entitat Stop Mare Mortum. 

Espai 12·16

Igual que el programa adreçat als joves de 16 a 30 anys, la programació dirigida als adolescents també s'ha elaborat tenint en compte les seves preferències i necessitats. Així, es faran cursos anuals de tecnologia creativa i d'anglès, i tallers puntuals de teatre (quatre sessions de preparació de l'espectacle de la Nit d’Ànimes) i un de cuina sense pares. L'Espai 12·16 també seguirà donant suport als estudis amb l'espai educatiu de deures que es fa tots els dimarts i dijous, de 16 a 18h, i seguirà oferint assessorament en temes d'estudis i orientació vocacional. 



Cursos tardor






El carnet 12·16  
Per facilitar els adolescents l'accés als serveis i recursos, la Regidoria d'Adolescència i Joventut posa en marxa el carnet 12·16. Amb aquest carnet, el jovent només haurà de presentar una vegada la documentació requerida i no caldrà que ho faci cada cop que s'inscriuen a una activitat o fan ús d'un servei. 

Més informació i inscripcions a www.alellajove.cat

Pujar al principi de la pàgina