Notícies
Publicat el 6 de setembre de 201606.09.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Nova convocatòria dels ajuts de suport a l'activitat agrària
Les sol·licituds es poden presentar del 7 al 23 de setembre

Ajuts de suport a desenvolupament turístic del món ruralL'Ajuntament ha obert aquest mes de setembre una nova convocatòria d’ajuts agroambientals amb la finalitat de fomentar projectes i activitats d'interès públic que promoguin el desenvolupament turístic del món rural d'Alella, entenent-lo com a eina vertebradora, identitària, d'atracció, de desenvolupament econòmic i com a element de singularitat del municipi. Les sol·licituds es poden presentar del 7 al 23 de setembre, ambdós inclosos.

Les bases de la convocatòria estableixen tres línies d'ajuts a projectes i activitats que compleixen les següents finalitats: la recuperació de béns patrimonials associats a l'activitat agrària; la millora i el manteniment de l'activitat agrària; i una de dinamització d'aquesta activitat que s'adreça a ajudar a finançar projectes educatius, turístics i de difusió que contribueixin a la dinamització i la promoció de l'activitat agrària. També tenen cabuda en aquest apartat la renovació de maquinària, la contractació de serveis externs d'assessorament tècnic, el desenvolupament de projectes de noves activitats agràries i l'impuls de l'eficiència energètica.

El programa té una dotació de 20.000€. L'any passat es van concedir 28 de les 33 sol·licituds presentades, 5 es van denegar per manca de documentació o per no complir el requeriments establerts a la convocatòria.

Més informació i documentació requerida en aquest enllaç.

Pujar al principi de la pàgina