Notícies
L'Ajuntament edita la cinquena guia d'activitats extraescolars
La guia es reparteix a totes les llars i també es pot consultar per Internet des de l'enllaç

Guia d'activitats extraescolarsL'Ajuntament ha editat per cinquè any consecutiu la guia d'activitats extraescolars d'Alella, un document que recull tota l’oferta pública i privada que s’ofereix al municipi per a infants i joves de 3 a 16 anys. La iniciativa té per objectiu facilitar a les famílies la informació, d’una manera pràctica i resumida, de tot el ventall d’opcions formatives, esportives, musicals, artístiques, lúdiques o culturals que ofereixen els serveis públics, les entitats o empreses privades fora de l’horari escolar.  

Per a la seva confecció i publicació, l’Ajuntament compta amb la participació de les AMPA dels centres educatius, i de tot un seguit d’entitats, centres i empreses que ofereixen activitats extraescolars, i que col·laboren econòmicament en el finançament de l’edició i en el repartiment de la guia.

La informació està estructurada en sis àrees temàtiques que agrupen les diferents activitats: esports, expressió, idiomes, música, reforç escolar i tecnologia. A més s’inclou un directori amb les dades de contacte dels diferents centres i serveis i les dates d’inscripció. 

Se n’han editat 4.000 exemplars que s'han distribuït a totes les llars del municipi, als centres que imparteixen les activitats i als equipaments municipals. El document també es pot consultar per Internet des de l’enllaç

Informació publicada el 22 de juliol de 2016