Agenda
Divendres, 29 de juliol de 2016  -  2/4 d'11 nit
Festa Major. Correfoc amb els Diables del Vi d'Alella

22.30h Can Gaza
Correfoc amb els Diables del Vi d’Alella
Recorregut: Inici a Can Gaza, avingunda de Sant Josep de Calassanš, Les Heures, Escoles Pies, Antoni Borrell,  Balmes,  Dom Bosco, Riera Coma Fosca, Can Lleonart, rambla d'└ngel GuimerÓ, Empedrat del Marxant i final a la Plaša de l’Ajuntament.

l Decret de la Generalitat de Catalunya, 252/1999, de 31 d’agost, regula les actuacions dels grups de foc en les celebracions populars i tradicionals, aixÝ com el pla d’autoprotecciˇ de l’ajuntament d’Alella, aprovat i homologat per la Direcciˇ General de Protecciˇ Civil de Catalunya.


MESURES DE SEGURETAT A PRENDRE EN ELS LLOCS ON ES FAN ACTUACIONS DE GRUPS DE FOC O CORREFOCS, PER PART DELS VE¤NS I COMERCIANTS

  • Mantingueu les portes i finestres tancades, les persianes abaixades, vitrines i aparadors del comeršos i vidres protegits, i els tendals recollits.
  • No tingueu roba estesa o altres elements fora, com banderes o similars, per on transcorri el correfoc.
  • No colĚloqueu cap element que pugui obstaculitzar el desenvolupament de l’actuaciˇ o el pas fluid de la gent (torretes, taules, cadires, etc).
  • No llenceu aigua fins que hagi finalitzat l’actuaciˇ.
  • No encengueu foc ni fumeu a prop de les bosses o contenidors de material pirotŔcnic.
  • No enva´u l’espai on el grup de foc faci la seva actuaciˇ i ni agafeu ni en destorbeu els components.
  • No estacioneu cap vehicle a la zona on transcorri el correfoc, a partir de les 19:00 hores del mateix dia, respectant la senyalitzaciˇ provisional colĚlocada per aquest esdeveniment. En cas d’incompliment, els vehicles seran retirats per la grua.

En cas de no complir amb aquestes mesures, l’Ajuntament d’Alella i les entitats que hi participen no es faran responsables dels possibles danys que es puguin produir a establiments, vehicles o terceres persones. Per qualsevol aclariment, consulta o incidŔncia, poseu-vos en contacte amb la Policia Local (tel. 93 555 24 12).

Canta i balla

Lloc: Can Gaza
Ho organitza: Diables del Vi d'Alella i Ajuntament d'Alella