Notícies
Publicat el 28 de juny de 201628.06.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Una cinquantena de candidatures opten als premis Alella Valora l'Esport
Encara queden entrades per a l'acte de lliurament de premis que es fa aquest divendres l'1 de juliol a les 19.30h al Pavelló Municipal d'Esports

Premis Alella Valora l'EsportEl Pavelló Municipal d'Esports acull aquest divendres, 1 de juliol, l'acte de lliurament de la tercera edició dels premis Alella Valora l'Esport. L'objectiu d'aquesta iniciativa, iniciada l'any 2014, és reconèixer èxits i mèrits esportius a persones esportistes, entrades i directives, així com a les entitats, els clubs i altres associacions i persones vinculades a Alella que hagin tingut una actuació destacada durant la temporada esportiva 2015-2016.

Els premis també són un reconeixement a les trajectòries i accions de suport i promoció en el món de l'esport, especialment l'alellenc, fent especial esment als valors que s'adquireixen amb la pràctica esportiva. Enguany s'han presentat un total de 49 candidatures. Els guardons es divideixen en dues categories:

Premis a l'èxit esportiu: adreçat a les persones esportistes, equips o grups que hagin destacat en qualsevol disciplina esportiva, formant part d'una entitat o associació esportiva alellenca. Els premis d'aquesta categoria s'estructures en tres grups: base (fins a la categoria aleví o equivalent), formació (de categoria infantil a juvenil o equivalent) i open (categories superiors).

Premis al mèrit esportiu: reconeixement a les trajectòries i accions de suport i promoció en el món de l'esport. Es divideixen en sis grups: fair play, junts podem, compromís i dedicació, trajectòria esportiva, projecció esportiva i esport i empresa.

Espectacle de basquet musical
L'acte de lliurament de premis és la gran festa de l'esport alellenc. Enguany, l'acte estarà conduït per l'actriu de doblatge Lara Ullod i el presentador i mestre de cerimònies Edy Vidal i inclourà un espectacle de basquet musical a càrrec de SBM Freestyle

L'assistència a la festa esportiva és gratuïta però cal recollir l'entrada al Pavelló Municipal d'Esports. Si no la teniu, podeu recollir-la 15 minuts abans de l'inici de l'acte (19.15h) al Pavelló Municipal d'Esports. 

Pujar al principi de la pàgina