Notícies
Publicat el 10 de juny de 201610.06.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Editada la primera guia de Festivals Musicals del Maresme
El Festival d'Estiu d'Alella forma part del catàleg que inclou 35 esdeveniments organitzats a 23 municipis de la comarca

Festivals Musicals del MaresmeEl Festival d'Estiu d'Alella forma part de la primera guia dels Festivals Musicals del Maresme editada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. El catàleg recull la informació, en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), de 35 festivals de música que se celebren a 23 municipis de la comarca. La publicació té l'objectiu d'afavorir la difusió d'aquests esdeveniments i donar-los a conèixer a la població de la comarca i també a les persones que la visiten.

En aquesta primera edició s'ha recopilat informació detallada de tots els festivals que s'organitzen entre els mesos de maig i desembre als diferents municipis del Maresme, amb dades d'interès com ara els espectacles que s'hi ofereixen, el calendari, els preus, els abonaments i com es podenadquirir les entrades. Se n'han editat 4.000 exemplars que es distribuiran a oficines de Festivals Musicals del Maresmeturisme, equipaments municipals i mitjans de comunicació.

El catàleg Festivals Musicals del Maresme s'ha presentat aquest dijous, 9 de juny, al Parc Arqueològic Cella Vinaria - Centre d'Acollida Turística CAT d'Alella, Teià i el Masnou, davant la presència dels alcaldes i alcaldesses, representants municipals i organitzadors dels diferents esdeveniments recollits a la guia.

El Festival d'Estiu d'Alella se celebra de l'1 al 24 de juliol i les entrades es podran adquirir a partir del 15 de juny a l'Oficina de Turisme d'Alella i a través del web www.festivalalella.org
Festivals Musicals del Maresme




Pujar al principi de la pàgina