Publicat el 27 de maig de 201627.05.2016
És l'acte de clausura de les Jornades de la Gent Gran Activa i enguany serà molt especial, perquè se celebren els 75 anys d'homenatge

Imatge Dinar de la Gent GranMés de 550 persones s'han apuntat al Dinar d'Homenatge a la Gent Gran que se celebra diumenge, 29 de maig, al Pavelló d'Esports Municipal. L'acte de cloenda de les 9es Jornades de la Gent Gran Activa té enguany un format especial ja que se celebren els 75è anys d'Homenatge a la Vellesa al municipi, un aniversari que ha marcat el programa de les jornades.

Abans de l'acte final de celebració, encara hi haurà moments molt emotius com l'activitat Paraules des d'Alella, que es farà dissabte, 28 de maig, a la Biblioteca Ferrer i Guàrdia.

A més fins al divendres 3 de juny es pot visitar l'exposició "75 anys d'Homenatge a la Vellesa d'Alella" instal·lada a la Sala d'Entitats de les antigues Escoles Fabra.


DISSABTE 28 DE MAIG

●  12h - Biblioteca Ferrer i Guàrdia
Paraules des d'Alella
Els i les participants a l'edició d'enguany de “Relats des d'Alella” posaran veu al seu relat. Compartirem el gust per la lectura i l'escriptura, tot recordant les vivències de les persones grans del poble.
Per les persones que no es veuen en cor de llegir en públic, la Consol Escarrà farà de narradora. Només cal demanar-ho a la Biblioteca. Presentador: Jordi Ribas.

DIUMENGE 29 DE MAIG

●  12h - Pista exterior del Pavelló Municipal Abelardo Vera
Actuació i classe oberta de country
Aquest any volem dedicar un bon espai a les balladores de country alellenques que cada dia en són més colla! El grup de l'Associació de Gent Gran i l'Associació Montserrat Roig ens realitzaran una magnifica actuació i seguidament en ensenyaran uns passos per poder engrescar-nos i aprendre aquest ball tant típic de l'oest. 

●  13.30h - Pavelló Municipal Abelardo Vera
75è Dinar d'Homenatge a la Vellesa
Enguany volem fer un especial homenatge a totes les persones voluntàries, les quals de ben segur que ens tornaran a cuinar unes paelles espectaculars. Felicitarem les parelles que celebren les seves Noces d'Or.
L'animació anirà a càrrec de “Zdzislaw Grygu”. Per aquesta edició especial d'aniversari, el ball anirà a càrrec de “l'Orquestra Boogie Woogie”