X
Avis serveis AOC
Notícies
Publicat el 24 de maig de 201624.05.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Alella se suma a la celebració de la XVII Setmana Sense Fum que tindrà lloc del 24 al 31 de maig

Setmana sense fumL'Ajuntament d'Alella se suma a la celebració de la XVII Setmana Sense Fum que tindrà lloc del 24 al 31 de maig d'enguany. Enguany les activitats de sensibilització que es realitzen al municipi se centren especialment en els alumnes de 1r i 2n d'ESO de l'Institut Alella. El personal sanitari del Consultori Local ha preparat un gimcana per fer entendre els adolescents, d'una manera lúdica i divertida, els perills que comporta iniciar-se en consum del tabac. Les gimcanes es faran durant dos dies. Les classes es dividiran en grups que aniran passant per unes estacions, en cadascuna de les quals hi haurà una breu explicació dels perjudicis del tabac i s'acompanyarà d'una activitat lúdica.

La Setmana Sense Fum és una iniciativa de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitaria (semFYC) i CAMFiC a Catalunya, en la qual estan implicats tots els agents i organismes que treballen en l'àmbit de la salut pública, com són  la Xarxa d'Atenció Primària Sense Fum, la Xarxa Catalana d'Hospitals sense Fum, la Xarxa Catalana d'Universitats Saludables, el Consell de Col·legis de Farmacèutics, la Societat Catalana de Salut Laboral, la Federació de Municipis de Catalunya, l'Associació Catalana de Municipis i les Diputacions.

L'objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o abandonar l'hàbit tabàquic i poder gaudir d'un ambient lliure de fum i els lemes per aquest any 2016 són:

  • L'entorn és de tots, gaudim-lo sense fum!
  • Passo de fumar, i tu?
  • Decideix-te a deixar de fumar, avui és el dia

Passo de fumar

Pujar al principi de la pàgina