Notícies
Publicat el 5 de febrer de 201605.02.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El Consell Comarcal ofereix suport a treballadors/es autonòms/es per consolidar els seus negocis

CONSOLIDA'T

El Consell Comarcal durà a terme al Maresme el programa "Consolida't" que té com a objectiu ajudar i acompanyar els treballadors/es autònoms/es a consolidar i fer crèixer el seu negoci. Les persones que hi participin rebran el suport gratuït d'experts. El proper divendres, 12 de febrer, es farà una sessió informativa per a tots aquells professionals de la comarca que hi estiguin interessats. Per assistir-hi cal inscripció emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ

Les darreres dades oficials, recollides a l'informe trimestral sociolaboral del Maresme elaborat per l'Observatori de desenvolupament local del Consell Comarcal, indiquen que al Maresme hi ha 34.717 treballadors autònoms. El 76% presta la seva activitat econòmica en el sector serveis; el 13% a la construcció; el 9% a la indústria i el 2% al sector primari.

Per tal d'ajudar aquest col·lectiu a fer crèixer el seu negoci, el Servei d'emprenedoria del Consell Comarcal oferirà al Maresme el programa "Consolida't" que impulsa el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat.

Hi poden participar:

  • Treballadors/es autònoms/es
  • Treballadors/es autònoms/es econòmicament dependents (TRADE)
  • Treballadors/es donats d'alta al règim d'autònoms integrat en una societat civil privada, una comunitat de béns o una societat lmitada (amb menys de 4 persones contractades i una facturació infrior a 5.000.000 € anuals)
  • Persones que hagin cessat la seva activitat i vulguin dur a terme un nou projecte

Per tal d'explicar el funcionament del programa, el proper divendres, 12 de gener es farà una sessió informativa al Maresme Centre de Negocis (Avinguda Jaume Recoder 85-87 de Mataró. Davant l'estació de Renfe).

Les persones interessades s'hi han d'inscriure emplenant AQUEST FORMULARI.

FONT: Consell Comarcal del Maresme

Pujar al principi de la pàgina