Notícies
Publicat el 21 de gener de 201621.01.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Alella estrena enguany noves activitats que uneixen cultura, vi i gastronomia
Aquest dissabte, 23 de gener, es fa la primera sessió d'Enotast i Mostast de la temporada

EnotastL'Ajuntament manté la seva aposta estratègica per l'enoturisme ampliant l'oferta d'activitats pensades per difondre la cultura vitivinícola i el patrimoni local. A les sessions d’Enotast i Mostast, que s'han anant consolidant al llarg del darrer any, s'afegeixen enguany els tallers de vins i gastronomia. S'han programat cinc sessions als mesos de març, juny, juliol, novembre i desembre. Amb el vi com a denominador comú, els tallers tractaran diferents temàtiques. N'hi haurà tres de caire gastronòmic, dedicats al pernil, el formatge i els fumats, i un musical i literari amb l'espectacle Esperit de Vinyoli. La sessió de novembre, organitzada per la sommelier Rosa Vila, donarà protagonisme als  vins que elaboren els altres viticultors de la DO Alella, que no duen el segell dels vuit cellers coneguts del territori.
La DO Alella també serà present a les visites guiades a l'itinerari “Alella, 1.000 anys d'història”, que incorporen un tast de vi i es concreten en quatre temàtiques específiques: dones, Modernisme, senyors i món pagès a Alella.
L'oferta d'activitats es completa amb les passejades pel Parc des d'Alella. Enguany s'han programat quatre sortides que es faran els mesos de març, abril, maig i octubre. A les passejades programades per l'Oficina de Turisme d'Alella, cal afegir també el programa d'activitats que cada any organitza el Consorci del Parc de la Serralada Litoral. Més informació a www.alella.cat/turisme.

Enotast gener  Mostast 1r trimestre


  

Pujar al principi de la pàgina