Notícies
Publicat el 21 de gener de 201621.01.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Can Manyé comença l'any amb les reflexions de Jordi Fulla sobre les cabanes de pedra i els llindars

Cartell expo gener Can ManyéCan Manyé comença l'any amb  l'exposició “Llindars en el punt immòbil del món que gira” de l'artista català Jordi Fulla (Igualada, 1967). La proposta, que es podrà visitar del 22 de gener al 14 de febrer,  està formada per pintures i una instal·lació amb les què l'artista reflexiona sobre la poètica del buit i la necessitat de l'home contemporani de reprendre la relació esquinçada amb la natura.
Amb aquest projecte pictòric, Jordi Fulla desplega una aproximació estètica a l'entorn d'una arquitectura, les cabanes de pedra seca, que més enllà del seu propòsit funcional, d'emmagatzematge i aixopluc, esdevenen  elements catalitzadors de l'espai i del temps.
Jordi Fulla ens convida a veure en aquestes construccions fetes d'excedents –adobs, pedres, fulles o branques– espais de pensament i aixopluc  que formen part del paisatge i són un testimoni del pas del temps. Segons Fulla, aquestes construccions evoquen “les pors ancestrals de l’ésser humà” i “ens ofereixen intimitat, foscor, fins trobar racons insospitats dels cofres tancats de l'inconscient humà”. En aquesta exposició, Fulla també treballa el concepte del llindar: la barrera de pedra que traça el límit de la dicotomia dins-fora. 
“Llindars en el punt immòbil del món que gira”, és una proposta artística concebuda com a work in progress que forma part del programa Itiner ‘ART de la Fundació Vila Casas, una iniciativa que té per objectiu establir sinergies entre diferents centres d'art.
L'exposició s'inaugura el divendres 22 de gener a les 20.30h i s'han programat dues visites comentades per al 31 de gener i el 7 de febrer a les 12h.

Expo Jordi Fulla   Exposició Jordi Fulla

Pujar al principi de la pàgina