Notícies
Del 25 de gener al 5 de febrer es poden presentar les solˇlicituds a la segona convocatōria per a ajuts a menors del curs 2015-2016
L'Ajuntament va destinar l´any passat més de 111.000€ a atendre les necessitats de les famílies que es troben en una situaciķ de vulnerabilitat social i manca de recursos econōmics.

L’Ajuntament obre del 25 de gener al 5 de febrer  la segona convocatōria d’ajuts per a menors per al curs escolar 2015-2016 per la qual es regulen les prestacions econōmiques que es concedeixen per ajudar a sufragar les despeses de menjador i el pagament de la llar d'infants a les famílies que es troben en una situaciķ de vulnerabilitat social i manca de recursos econōmics. Per poder accedir a les prestacions cal que l'infant i la seva família o tutors estiguin empadronats a Alella i escolaritzats a les llars d'infants o els centres educatius d'infantil, primāria i secundāria, i que la renda disponible de la unitat familiar sigui igual o inferior a 1,3 vegades l'Indicador de Renda de Suficičncia de Catalunya (IRSC) mensual.

Les solˇlicituds s’han de lliurar, juntament amb tota la documentaciķ requerida, a les oficines de l’Ārea de Serveis a les Persones. Per poder optar als ajuts cal reunir els requisits necessaris i emplenar l'imprčs de solˇlicitud i la resta de documentaciķ que trobareu en aquest enllaį.

Més d'un centenar de famílies reben ajuts a menors

L’Ajuntament va destinar l’any passat més de 111.000€ a ajuts a menors.  La quantia de les subvencions i el número de menors que es beneficien d’aquest suport prācticament s’ha duplicat en els darrers sis anys. L’any passat, es van beneficiar d’aquest ajuts un total de 175 menors, de 108 famílies que van presentar les solˇlicituds i reunien els requisits requerits a la convocatōria. Més del 80% dels menors que van rebre les prestacions sķn nascuts a Catalunya, i un 18% procedeixen d’Amčrica llatina, nord d’Āfrica i Europa. 
A més d’aquests ajuts específics per a l’escolaritzaciķ de menors, l’ārea de Serveis a les Persones va concedir l’any passat més de 46.000€ d’ajuts per cobrir necessitats bāsiques de famílies d’Alella amb manca de recursos.

Procedčncia dels menors
Catalunya: 144 menors
Amčrica llatina: 15 menors
Nord d’Āfrica: 15 menors
Europa: 1 menor
Total: 175 menors

Evoluciķ dels ajuts

Evoluciķ ajuts a menors

Informaciķ ajuts a menors

Informaciķ publicada el 15 de gener de 2016