Portada|Adolescència i Joventut|Càpsules formatives
 
Versió per imprimir
Càpsules formatives
CÀPSULES FORMATIVES 

POLIAMOR I MITES DE L'AMOR ROMÀNTIC

Taller-debat al voltant del poliamor i mites de l'amor romàntic des del pensament crític posant al centre els diferents models sexo afectius, sense pontificar cap opció com a millor que l'altra. Estimar amb consciència, ètica, transparència i respecte. Facilita la sessió Sandra Bravo de Hablemos de poliamor.

Dia: Dissabte

Hora: de 10 a 14h 

Preu: Gratis

Lloc: Espai Jove

VIURE'T CÍCLICA

Viure’t cíclica és un  taller que proposta de cultivar de manera col·lectiva les arrels pròpies. Una proposta d’acompanyament on poder explorar el cos i la menstruació sense limitacions, connectar amb el plaer, cultivar l’energia sexual i creativa, i compartir un espai d’experimentació i sororitat. Reivindicar la necessitat de parar-nos. En sec. De plantar-nos. D’arrelar-nos a la terra i rebentar l’asfalt. Facilita la Clàudia d’Espiral Ovàrica.

Dia: Dijous 7 de febrer

Horari: de 18h a 21h.

Lloc: Espai Jove

Gratuït 

FACILITACIÓ DE GRUPS

Taller introductori a la facilitació de grups i gestió organitzacional. Exercicis pràctics, teòrics i vivencials del treball personal, relacional i grupal, així com així com en moments de pràctica per a desenvolupar les habilitats necessàries per facilitar des de la perspectiva del Treball de Processos. Facilita la cooperativa Fil a l’Agulla.

Dia: Dissabte 26 de gener

Horari: de 10h a 14h.

Preu: 15 euros

Lloc: Espai Jove

SORTIDA A LA ROCA 

Sortida a fer escalada a la Roca oferint l’acompanyament d’un tècnic especialitzat, per iniciar-se en roca o millorar la tècnica. Cal portar la roba i el calçat adequat.

Dia: Dissabte 7 d’abril

Horari: de 9h a 14h.

Preu: Gratuït per les persones que estan al Grup d’entrenament d’escalada, 5 euros per a la resta.

Lloc: Sortida des de l’Espai Jove
Pujar al principi de la pàgina