Portada|Adolescència i Joventut|Càpsules formatives
 
Versió per imprimir
Càpsules formatives
CÀPSULES FORMATIVES 

MASTERCLASS DE BOOTY DANCE AMB PERSPECTIVA FEMINISTA 

Introdueix-te en el món del twerk i el booty dance coneixent els seus orígens i entenent d'on venen aquestes danses i què ens aporten. Prendrem el control del nostre cos, treballant el centre del plaer, reforçant el core i desbloquejant la pelvis. Reflexionarem al voltant de com ens sentim i quin paper juguen aquestes danses dins la cultura de masses, que les ha integrat dins d'una sexualitat enfocada a l'home, relegant el paper de la dona a objecte. Un ball que exercita l'autonomia física, emocional i sexual de les dones. 

Dia: Dimecres 23 d'octubre 

Hora: de 19 a  21h 

Lloc: Espai Jove

Dinamitzadora: King Jordan (sociòloga, ballarina i coreògrafa) 

Preu: 10 euros

INTRODUCCIÓ A LA PROGRAMACIÓ NEUROLINGÜÍSTICA

Taller introductori a la PNL (programació neurolingüística), un model de comunicació que ens permet conèixer els processos mentals i emocionals i les formes de percepció, al temps que es fa conscient dels comportaments automàtics. La PNL facilita les eines necessàries per canviar alguns dels aspectes que impedeixen aconseguir els propòsits de vida. 

Dia: Dissabte 16 de novembre

Horari: De 10.30 a 13.30h

Lloc: Espai Jove

Dinamitzadora: Anna Ortiz (psicòloga i experta en PNL i teràpia Gestalt)

Preu: 10 euros

TALLER DE MINDFULSEX

Al Mindfulness a la sexualitat desenvolupem la capacitat d'estar en atenció plena a l'hora de mantenir relacions sexuals, a allò que estem vivint sense haver de modificar res del que s'està practicant, afavorint una sexualitat més conscient i deixant de banda les preocupacions del dia a dia, pors i prejudicis. 

Dia: Dissabte 18 de desembre

Horari: de 20 a 22h

Lloc: Espai Jove

Dinamitzadora: Kuantum 

Preu: 10 euros

Pujar al principi de la pàgina