Ajuntament d#39;Alella
Portada|Adolescència i Joventut|Programació Espai 12·16
 

Espai 12·16Propostes emmarcades sota el paraigües d’Espai 12·16 i pensades perquè l’adolescent, de 12 a 16 anys, pugui descobrir, provar i experimentar diferents activitats artístiques, lúdiques i de creixement personal que l’ajudin a reforçar la seva identitat, gestionar les emocions i a relacionar-se amb l’entorn que l’envolta. 

T'enviem una postal a casa!

Si tens entre 12 i 16 anys i vius o estudies a Alella, estigues atent/a a la teva bústia! Rebràs una postal plena de propostes. Consulteu el facebook d’Adrenalina  www.facebook.AdrenalinaAlella o truca’ns al telèfon 93 540 72 45. Places limitades!

El programa de primavera i estiu de l'Espai 12·16 de inclou cursos, tallers, sessions formatives i les inscripcions es fan a l'Espai Jove o emplenant aquest FORMULARI. Cartell primavera 12-16          


 

Programa de tardor de l'espai 12-16

divendres de cine

Els divendres triarem i veurem pel·lícules o sèries a l'Espai Jove, amb crispetes i refrescs... I després conversarem una estona sobre què ens ha semblat. 

Dia: Divendres dels mesos d'abril i maig de 2019

Hora: de 17 a 19h 

Preu: Gratuït

Lloc: Espai Jove

tarda de jocs

Passarem una tarda diferent i divertida a l'Espai Jove jugant a jocs de taula reconeguts arreu del món com el Carcasone, Catana, Ciudadelas i Dixit... entre d'altres. Els coneixes? No t'ho perdis!

Dia: Dijous dels mesos d'abril i maig de 2019

Hora: de 17 a 19h 

Preu: Gratuït

Lloc: Espai Jove

TAstet d'esports 

Provarem diferents esports, alguns a l'Espai Jove i d'altres al Pavelló Municipal d'Esports: volei, escalada, bàsquet, futbol... i si en vols algun de particular, també ho podem provar. Formarem equips mixtes i practicarem esport de manera divertida i compartida a l'aire lliure!  Apunta-t'hi! 

Dia: Divendres dels mesos de maig i juny de 2019

Hora: de 18 a 20h 

Preu: Gratuït

Lloc: Espai Jove

tercera competiskaterparc alella 

 3a competició Skatecparc de scooter, skate i altres sobre rodes a l'Skate Park d'Alella (Riera Principal). Hi haurà samarretes per als participants, espai pel públic i música. 

Dia: divendres 14 de juny (NOVA DATA) 

Horari: de 16.30 h a 19.30 h

Preu: Gratuït

Lloc: Skate Park alella (Riera Principal) 


realitat virtual 

Has provat mai la realitat virtual? Aquesta primavera anem a Barcelona a viure una experiència de realitat virtual que no et deixarà indiferent. En una sala especialitzada ens submergirem en mons imaginaris.  

Dia: Divendres 17 maig de 2019

Hora: de 18 a 20h 

Preu: Gratuït

Lloc: Espai Jove

suport als estudis

• Anglès nivell A1 i A+1 
Reforç del nivell bàsic de l’assignatura d’anglès per superar els exàmens al centre educatiu. Impartit per joves professionals de LES Idiomes. Grups reduïts amb un ràtio d’1/12  per grup/aula. Clima d’aprenentatge proper que permet un seguiment individualitzat. 
Places limitades
Preu: 60€  al trimestre.
Dimarts i dijous de 16h a 17h 
Lloc: Espai jove d’Alella.
• Nou ESPAI APRENENTATGE 
L'Espai 12-16 ofereix un activitat d'acompanyament a la formació competencial, basat en la integració dels coneixements, la funcionalitat dels aprenentatges i l’autonomia personal. Un espai està pensat perquè els adolescents puguin potenciar les seves capacitats d’estudis a través de tècniques d’aprenentatge i d’organització, els coneixements apresos en el centre educatiu i sobretot, millorar aquells que costin més.
Dilluns i dimecres 16:30h a 18:00h. 
Preu: Gratuït (places limitades)
• Espai deures
Espai informal situat a l’espai jove on els adolescents poden realitzar les tasques, treballs i deures del centre educatiu. Amb una educador/a que no tutoritza el procés d’aprenentatge curricular, sinó que acompanya l’àmbit més quotidià, de convivència, d’ajuda i guiatge entre el grup d’iguals per tal de dur a terme les tasques dels centres educatius al dia.
Dimarts i dijous de 16:00h a 18:00h. 
Preu: Gratuït 
ESPAIS DE POESIA 
  • Poetada Jove. Recitals de poesia a càrrec de poetes i poetesses d’Alella i micro-obert a tothom que vulgui donar a conèixer el seu art. Tast de vi i pica-pica.
Dia: 9 de maig
Horari: 19.00
Lloc: Espai Jove
Gratuït
  • Paraules en clarobscur. Taller d’interpretació poètica. Exposició de poemes i taller de grafiti amb la tècnica Stencil.
Dia: 10 de maig
Horari: de 16 a 19h
Lloc: Espai Jove
Envia’ns un WhatsApp al 615 844 728
Raid erdre a carquefou 
Estada del 24 d’agost al 31 d’agost de 2019. 
Inscripcions del 13 de maig al 14 de juny. 
Com ho poden fer:

- Presencialment a l’OAC en horari d’oficina – adjuntant la documentació a una instància general

- Telemàticament per Internet adjuntant tota la documentació requerida al tràmit d’instància general www.alella.cat/tramits

- En qualsevol altre mitjà establert legalment

Tens entre 14 i 17 anys? Viu una experiència única a la porta de la Bretanya Francesa. 

Alella forma part de l’aventura del Raid d’Edre. Vols ser un/a participant? Bike, escalada, cursa d’orientació, hípica, esports d’aventura, rem i molts més esports!
Conviuràs amb joves d’entre 14 i 17 anys en un complex esportiu i estareu acompanyats per l’equip de joventut d’Alella i Carquefou. 
Places limitades! (consulta les bases)

Preu: 150€ / 100€ 

adrenalina de l'estiu 

L'Adrenalina de l'Estiu és una proposta de la Regidoria d'Adolescència i Joventut que es va posar en marxa l'estiu de 2014, amb un programa d'activitats adreçat a adolescents de 12 a 16 anys (alumnes de 1r a 4t d'ESO).  Les inscripcions es faran del 13 de maig al 7 de juny. Enguany les activitats es faran del 25 de juny al 12 de juliol. 

FORMULARI D'ISNCRIPCIÓ


Adrenalina de l'EstiuADRENALINA D'ESTIU 

Organitza:  Ajuntament d’Alella
Lloc: Espai Jove
Inscripcions: Del 13 de maig al 7 de juny
A qui va dirigit: de 12 (1r d'ESO) a 15 anys  (4t d'ESO)
Activitats:  Oferta d'activitats que es desenvolupen durant tres setmanes del mes de juliol i que estan especialment pensades per als adolescents d'entre 12 i 16 anys. Les propostes són molt variades i inclouen sortides, tallers, activitats lúdiques i esportives que es realitzaran del 25 de juny al 12 de juliol. L'horari és de 9 a 14h, excepte les sortides dels dijous que són de 9 a 19h. Inclou una acampanada de dos dies i una nit a la Casa del Mar (snorkel +platja)
Calendari: Del 25 de juny al 12 de juliol.
Dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 9 a 14h. Dijous, de 9 a 19h
Torns:
1a setmana: del 25 al 28 de juny
2a setmana de l'1 al 5 de juliol (acampada 4 i 5 de juliol)
3a setmana: del 8 al 12 de juliol
Preus: 75€ la setmana
Servei de menjador: No
Places: 32
Contacte: Espai Jove
http://www.alellajove.cat/ Antigues Escoles Fabra, 1 – 93 540 72 45 – alella.adolescencia@alella.cat

ORIENTA'T· ASSESSORIES PERSONALITZADES ORIENTACIO EDUCATIVA 

Servei orientació

L'Espai Jove ofereix assessories personalitzades en orientació educativa, pots demanar  la teva cita omplint aquest formulari