Notícies
Publicat el 18 de novembre de 201518.11.2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
No a la violència masclista
L'Ajuntament i les associacions de dones organitzen diferents actes coincidint amb el 25N, el Dia Internacional contra la Violència envers les Dones

Minut de silenciEl 25 de novembre és el Dia Internacional contra la Violència envers les Dones i Alella tornarà a  posar el seu granet de sorra per recordar les víctimes i conscienciar la població sobre la necessitat d’acabar amb aquesta xacra social. L’Ajuntament i les entitats de dues entitats de dones del poble, l’Associació Dones Solidàries i l’Associació de Dones Montserrat Roig, han programat activitats contra la violència masclista.
El tret de sortida serà l’acte institucional programat per al dimecres, 25 de novembre, a les 18h la Plaça de l’Ajuntament, amb la lectura del manifest i l’encesa d’espelmes en record de les víctimes. Durant l’acte, l’Associació de Dones Montserrat Roig, farà donació a l’Ajuntament d’un arbre amb escrits contra la violència. Seguidament, es farà la xerrada “Dona i Art” a Can Manyé.
Dissabte, 28 de novembre, s’ha programat  una xocolatada popular i un espectacle infantil de contes no sexistes a la Plaça de l’Ajuntament a partir de les 11.30h. Els actes clouran diumenge, 29 de novembre, amb la Cursa Popular contra la Violència de Gènere que organitza l’Associació Dones Solidàries.

Dia Internacional contra la Violència Masclista

Dimecres 25 de novembre
18h Plaça de l’Ajuntament
Lectura del manifest i encesa d’espelmes en record de les víctimes de violència masclista. Donació a l’Ajuntament de l’arbre “Eugènia” per part de l’Associació de Dones Montserrat Roig d’Alella, per trasplantar-lo al jardí de la Blanca.
19.15h Can Manyé
Xerrada. “Dona i Art”, a càrrec de l’Associació Trama.

Dissabte 28 de novembre
11.30h Plaça de l’Ajuntament.
Xocolatada popular i espectacle infantil (taller de contes no sexistes dirigit a nens i nenes), a càrrec de l’Associació Gogara.

Diumenge 29 de novembre
10 Plaça d'Antoni Pujadas
2a BH Alella contra la violència de gènere. Curses de 5 i 10 km. Inscripcions a lifeforevents.com o championchip.cat
Organitza: Associació Dones Solidàries d’Alella

Incidències viàries amb motiu de la celebració de la Cursa

Dia Internacional contra la Violència envers les Dones

.

Pujar al principi de la pàgina