Notícies
No a la violčncia masclista
L´Ajuntament i les associacions de dones organitzen diferents actes coincidint amb el 25N, el Dia Internacional contra la Violčncia envers les Dones

Minut de silenciEl 25 de novembre és el Dia Internacional contra la Violčncia envers les Dones i Alella tornarā a  posar el seu granet de sorra per recordar les víctimes i conscienciar la poblaciķ sobre la necessitat d’acabar amb aquesta xacra social. L’Ajuntament i les entitats de dues entitats de dones del poble, l’Associaciķ Dones Solidāries i l’Associaciķ de Dones Montserrat Roig, han programat activitats contra la violčncia masclista.
El tret de sortida serā l’acte institucional programat per al dimecres, 25 de novembre, a les 18h la Plaįa de l’Ajuntament, amb la lectura del manifest i l’encesa d’espelmes en record de les víctimes. Durant l’acte, l’Associaciķ de Dones Montserrat Roig, farā donaciķ a l’Ajuntament d’un arbre amb escrits contra la violčncia. Seguidament, es farā la xerrada “Dona i Art” a Can Manyé.
Dissabte, 28 de novembre, s’ha programat  una xocolatada popular i un espectacle infantil de contes no sexistes a la Plaįa de l’Ajuntament a partir de les 11.30h. Els actes clouran diumenge, 29 de novembre, amb la Cursa Popular contra la Violčncia de Gčnere que organitza l’Associaciķ Dones Solidāries.

Dia Internacional contra la Violčncia Masclista

Dimecres 25 de novembre
18h Plaįa de l’Ajuntament
Lectura del manifest i encesa d’espelmes en record de les víctimes de violčncia masclista. Donaciķ a l’Ajuntament de l’arbre “Eugčnia” per part de l’Associaciķ de Dones Montserrat Roig d’Alella, per trasplantar-lo al jardí de la Blanca.
19.15h Can Manyé
Xerrada. “Dona i Art”, a cārrec de l’Associaciķ Trama.

Dissabte 28 de novembre
11.30h Plaįa de l’Ajuntament.
Xocolatada popular i espectacle infantil (taller de contes no sexistes dirigit a nens i nenes), a cārrec de l’Associaciķ Gogara.

Diumenge 29 de novembre
10 Plaįa d'Antoni Pujadas
2a BH Alella contra la violčncia de gčnere. Curses de 5 i 10 km. Inscripcions a lifeforevents.com o championchip.cat
Organitza: Associaciķ Dones Solidāries d’Alella

Incidčncies viāries amb motiu de la celebraciķ de la Cursa

Dia Internacional contra la Violčncia envers les Dones

.

Informaciķ publicada el 18 de novembre de 2015