Notícies
L'Ajuntament anima la ciutadania a participar en el Gran Recapte d'Aliments que es farā del 27 al 29 de novembre

El gran recapteLa Fundaciķ Banc dels Aliments, de la qual forma part Cāritas Alella com a entitat receptora dels aliments que es recullin al municipi, ja ha comenįat a preparar el Gran Recapte 2015. Es farā els dies 27, 28 i 29 de novembre i consisteix en una recollida d’aliments bāsics per aconseguir que les persones més necessitades rebin ajuda alimentāria i, al mateix temps, sensibilitzar la poblaciķ sobre la realitat de la pobresa al nostre país. 

Per garantir l’čxit del Gran Recapte cal que tothom colˇlabori: ja sigui com a voluntari o voluntāria, aportant aliments o difonen la campanya. Si voleu formar part de l’equip de voluntariat us podeu informar i fer les vostra inscripciķ al web del Gran Recapte.

Enguany els aliments que es demanen sķn: oli, llet, llaunes. El Maresme és l’única comarca que autogestiona el que es recull i que desprčs es reparteix entre les poblacions de forma solidāria. Els aliments que es recullin al municipi es lliuraran a famílies necessitades d’Alella, a través de Cāritas de la parrōquia de Sant Feliu d’Alella. L’any passat es van recollir Alella en la campanya del Gran Recapte un total de 5.625 kg d’aliments.

Informaciķ publicada el 6 de novembre de 2015