Portada|Ajuntament|Escrit juliol 2015 Alella Primer-CP - "Nou mandat"
 
Versió per imprimir
Escrit juliol 2015 Alella Primer-CP - "Nou mandat"

Comencem una nova etapa, amb un nou mandat, en el que s'ha tornat a apostar per un govern d'esquerres i de progrés. Tot i la majoria guanyadora en regidors d'ERC+SumemxAlella, hem acordat un pacte de govern que serà sòlid per fer front a aquests pròxims quatre anys. I aquest no vol ser un pacte de continuïtat només, sinó un pacte per continuar millorant dia a dia el nostre poble i la vida de les seves persones.  Perquè el punt en comú és la voluntat de treballar pel futur d'Alella i perquè aquest, sigui el poble de totes i tots els que hi vivim.

Molts projectes per davant, com la consecució del futur equipament sociocultural i el Casal, la Biblioteca, el desenvolupament de la Miralda com a nou espai de generació d'economia entre d'altres; però el més important de tots aquests projectes és el social, poder garantir uns bons serveis als ciutadans i ciutadanes d'Alella.

Des de les àrees en les que Alella Primer-Candidatura de Progrés té responsabilitats de govern en aquest mandat, ens comprometem a continuar impulsant i millorant activitats que promoguin la vida activa de les persones i que donin resposta a les seves necessitats.

Volem donar un nou impuls a l'emprenedoria i al comerç amb noves propostes que aportin un valor afegit a l'economia del nostre municipi, al costat dels professionals i les empreses, donant-los suport per facilitar la posada en marxa dels seus projectes, posant les condicions idònies per tal que les nostres empreses puguin crear ocupació i a la vegada realitzar activitats que dinamitzin l'àmbit econòmic del poble. 

D'altra banda, treballarem per apropar encara més l'esport a tothom, apostant per treballar en la promoció de l'activitat física i esportiva, amb els reptes d'anar creixent i garantir oportunitats perquè l'esport estigui a l'abast de totes i tots, entenent l'esport com activitat que contribueix positivament a cohesionar la societat, fomentant el respecte, la cooperació i la integració entre les persones.

Així doncs, entomem aquest nou mandat amb molta més il·lusió, amb moltes més ganes de continuar treballant per oferir un bon servei als nostres veïns i veïnes, però sobretot amb un objectiu i una prioritat, el de crear un bon marc de convivència i ajudar en tot allò que puguem a trobar solucions als problemes reals dels alellencs i les alellenques.
Bona Festa Major i Bon Estiu!

Pujar al principi de la pàgina