Notícies
Publicat el 4 de juny de 201504.06.2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'exposició “Tom Carr. Ecos de Carles Buïgas” arriba a Can Manyé
A l'exposició, l'artista contemporani Tom Carr dialoga amb l'obra de Buïgas, creador de la Font Màgica de Montjuïc

Tom Carr. Ecos de Carles BuïgasL'exposició “Tom Carr. Ecos de Carles Buïgas” s'inaugurarà el 5 de juny i es podrà visitar fins al 5 de juliol a Can Manyé, en el marc del Programa d'exposicions itinerants del Departament de Cultura de la Generalitat. La mostra recull la mirada de Tom Carr sobre l'obra de Buïgas, el creador, entre d'altres, de la Font Màgica de Montjuïc.

Produïda i presentada al Museu d'Art de Cerdanyola, i comissariada per Fina Duran, la mostra pretén ser una mirada des del present a una obra del passat i amb l'esperit cap al futur, materialitzat amb les aportacions del TCteamwork. Aquest equip està format per Tom Carr conjuntament amb dos joves artistes, Massimiliano Moro i Lourdes Santandreu Planas.
En la seva visita a Alella, l'exposició, compta amb la col·laboració de l'artista alellenc Tomàs Bel. La mostra té com a eix principal l'obra Ecos de Carles Buïgas (2013), que dóna títol a l'exposició, i que ha estat creada especialment per reflectir el diàleg entre els dos artistes. Mitjançant un seguit de projeccions, es mostra l'anàlisi de les formes i de les parts integrants de l'obra de Buïgas (llum, forma, color i aigua), que Tom Carr fa des de la mirada actual.
Durant els dies de l'exposició es farà una intervenció lumínica a la façana de Can Manyé. La mostra és complementa amb les següents activitats:

Dimecres 10 de juny a les 18h: taller familiar "Light"

Dijous 18 de juny a les 19.30h: Conferència “Carles Buïgas. El mag de l'aigua i la llum”.

Diumenge 5 de juliol a les 12h: Visita guiada  a l'exposició

Inauguració de l'exposició divendres 5 de juny a les 20.30h.

Més informació en aquest enllaç.

Pujar al principi de la pàgina