Notícies
Publicat el 8 de maig de 201508.05.2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament convoca la segona edició dels premis "Alella Valora l'Esport"
Les candidatures es poden presentar de l'11 de maig al 5 de juny a l'Ajuntament o al Pavelló Municipal d'Esports

Alella Valora l'EsportL'Ajuntament ha convocat la segona edició dels premis "Alella Valora l'Esport" amb l'objectiu de reconèixer èxits i mèrits esportius a persones esportistes, entrades i directives, així com a les entitats, els clubs i altres associacions i persones vinculades a Alella que hagin tingut una actuació destacada durant la temporada esportiva 2014-2015. Els premis també són un reconeixement a les trajectòries i accions de suport i promoció en el món de l'esport, especialment l'alellenc, fent especial esment als valors que s'adquireixen amb la pràctica esportiva. Els guardons es divideixen en dues categories:

Premis a l'èxit esportiu: adreçat a les persones esportistes, equips o grups que hagin destacat en qualsevol disciplina esportiva, formant part d'una entitat o associació esportiva alellenca. Els premis d'aquesta categoria s'estructures en tres grups: base (fins a la categoria aleví o equivalent), formació (de categoria infantil a juvenil o equivalent) i open (categories superiors).

Premis al mèrit esportiu: reconeixement a les trajectòries i accions de suport i promoció en el món de l'esport. Es divideixen en sis grups: fair play, junts podem, compromís i dedicació, trajectòria esportiva, projecció esportiva i esport i empresa.

Per poder presentar les candidatures i optar a alguns d'aquests premis és imprescindible estar empadronat/da a Alella o pertànyer a una entitat inscrita al Registre d'Entitats de l'Ajuntament.

Presentació de candidatures
Per presentar les candidatures cal emplenar el document de presentació de candidatures i lliurar-lo en un sobre tancat amb la inscripció candidatura premis "Alella Valora l'Esport" a les oficines de l'àrea d'Esports (Pavelló Municipal d'Esports) o a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament, en horari d'atenció al públic. El termini de presentació de candidatures s'iniciarà l'11 de maig i finalitzarà el 5 de juny a les 14h.

Valoració de propostes
Finalitzat el termini de presentació, un jurat valorarà les candidatures presentades i escollirà tres finalistes de cada categoria als quals se'ls notificarà la seva condició de finalista per escrit i amb una antelació mínima de 10 dies abans de l'acte de lliurament de premis es farà el divendres 3 de juliol a les 20h al Pavelló Municipal d'Esports.

Consulteu les bases i descarregueu-vos el document de presentació de candidatures en aquest enllaç.

 

Pujar al principi de la pàgina