DIMARTS
28
ABRIL
2015
09:30 h
Lloc Antigues Escoles Fabra
Organitza Ajuntament d'Alella


• Djous 16 d'abril: Competències transversal en el teu currículum
Parlar de competències en el currículum ara és bàsic. Em de ser conscients de les nostres principals competències fortes i de com fer-les constar en el nostre currículum.

Dijous 23 d'abril: Currículums creatius o diferents
Farem un repàs de currículums originals i creatius que ens trobem en el mercat actualment i que ens poden aportar idees per fer el nostre currículum diferent

Dimarts 28 d'abril: Canals de recerca de feina.
Farem un repàs de tots els canals que existeixen i de quina manera més òptima podem utilitzar-los.

 • Dijous 30 d'abril: Què ens podem trobar en una entrevista de feina.
Parlarem del què cal fer abans d'anar a una entrevista, la preparació i durant l'entrevista: la importància de la comunicació verbal i no verbal.

• Dimarts 5 de maig: Gestió de contactes presencials i online
El 80% de les ofertes de feina no es publiquen. Hem de treballar molt la nostra xarxa de contactes per poder arribar a aquestes ofertes. A nivell presencial i també parlarem de les eines que tenim (Linkedin / Twitter)       

• Dijous 7 de maig : Com fer ús de Linkedin
Dedicarem una sessió a conèixer aquesta eina que s'ha convertit en una de la principal xarxa social professional i de comunicació per accedir a una feina i donar a conèixer el nostre perfil professional. Coneixements bàsics de l'eina.

Tots els tallers es a la mateixa hora: De 9:30 a 11:30 a les Antigues Escoles Fabra.

Més informació i inscripcions a rovirapi@alella.cat  (dirigit a gent que està a l'atur o treballant i que es troben en procés de recerca de feina).