Notícies
Publicat el 9 d'abril de 201509.04.2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Campanya per fomentar la tinença responsable d'animals de companyia

Tinença responsable d'animalsL'Ajuntament va posar en marxa a finals de març una campanya de sensibilitzar la població sobre la tinença responsable d'animals de companyia. La campanya es va iniciar el mes de març amb el repartiment de tríptics informatius a totes les llars alellenques i equipaments públic en els quals es recullen els trets més destacats de l'ordenança municipal de la tinença responsable de gats i gossos, com ara les responsabilitats dels propietàries, l'obligació de xipar i censar als animals  i el règim sancionador. El fulletó també recull informació sobre el centre de custòdia d'animals d'Alella i les diferents actuacions que realitza l'Ajuntament amb la col·laboració de la protectora local ADANA com ara el control de les colònies de gats.

La campanya de sensibilització inclou també el lliurament d'un obsequi consistent en un clauer portador de bosses per recollir les defecacions dels animals que poden passar a recollir per l'Ajuntament totes les persones amb gossos censats. Amb aquesta iniciativa, a més de promoure la recollida de les defecacions, també es pretén animar als propietaris a censar els seus animals.

Per reforçar la campanya de sensibilització, s'han programat quatre sessions d'informació activa als carrers que es durà a terme a través de dos educadors especialitzats que repartiran tríptics i traslladaran informació útil als propietaris d'animals a diferents barris del poble. El calendari de sensibilització al carrer és el següent:

  • Dissabte 11 d'abril de 10 a 13h
  • Dimarts 14 d'abril de 18 a 21h
  • Divendres 17 d'abril de 18 a 21h
  • Dijous 23 d'abril de 10 a 13h

Tríptic de tinença responsable d'animals de companyia

Tríptic de tinença responsable d'animals de companyia

Fitxer: Triptic_TinencaAnimals.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 684.7 kB

Pujar al principi de la pàgina