X
Avis serveis AOC
Notícies
Publicat el 26 de març de 201526.03.2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Can Lleonart ja té a punt el programa de primavera
El 8 d'abril s'obren les inscripcions per a antics alumnes i usuaris i usuàries d'Alella i el 10 d'abril per a tothom

Can Lleonart primaveraCan Lleonart té a punt el programa de primavera. Els cursos comencen el 13 d'abril i les inscripcions s'obren el 8 i 9 d'abril per a antics alumnes i persones empadronades a Alella. A partir del dia 10 d'abril les inscripcions s'obren per a tothom. En total s'han programat una setantena de cursos, una vintena dels quals són nous. A part de la programació trimestral de cursos i tallers, la temporada també ofereix d'altres propostes: sortides, tertúlies, música i un sopar a la fresca.

Les tertúlies
En l'apartat de tertúlies, aquesta temporada destaquen les tertúlies en primera persona programades per la Comissió de Cooperació Internacional. Es faran dues. La primera el 7 de maig amb Carlos Requena, gerent de Pallassos sense Fronteres amb el títol “Els riures també ajuden!”. El segon convidat d'aquest cicle és Joan Antoni Melé, promotor de la banca ètica. Ens farà reflexionar sobre diners i consciència i sobre a qui serveixen els nostres diners. Serà el 4 de juny.  A les altres dues tertúlies musicals, Joan Vives ens endinsarà en la figura de Franz Schubert i l'essència del romanticisme,  el 16 d'abril, i els Amics de l’Òpera de Can Lleonart parlaran de la classificació de les veus líriques dins del repertori vocal de la música clàssica.

Les sortides
Can Lleonart proposa aquest trimestre sortides per caminar: una de Cantallops a Capmany,  al peu de l'Albera,  una altra de Sant Iscle de Colltort a Santa Pau, caminant entre volcants. El programa inclou dues sortides pel poble amb tast de vins: una per les masies i fàbriques de la Coma Fosca i les Quatre Torres, i una altra passejada pel barri del Rost i Can Calderó. Les sortides s'han programat el 13 i 14 de maig i el 3 i 11 de juny.

El Cicle de Músiques del món
El cicle de músiques del món inclou dues propostes: La seca la meca i la Vall d'Andorra amb El Pont d'Arcalís i RumbAmazigha. Al primer concert, programat per al 29 de maig, ens traslladaren a un poble de muntanya dels Pirineus amb les cançons tradicionals del país veí d'Andorra que ens oferiran el conjunt format per Cati Plana (acordió diatònic), Jordi Fàbregas (veu, guitarra i gralla), Isidre Pelàez (tarota, flauta, flautí, ocarina i ximbomba), Joan López (bateria, percussió  i veu), Jordi Macaya (viola, tarota ocarina i veu) i Jordi Rotés (tècnic de so).
El segon concert, que es farà el 12 de juny, porta a les golfes de Can Lleonart els sons de RumbAmazigha, un projecte que reuneix damunt de l'escenari una barreja de rumba catalana amb la música popular amazigha. Yacine Belahcene (veu i percussió), Jack Tarradellas (veu i guitarra), Aniol López (bateria i percussió), Toni Reyes (baix elèctric), Yanis Papaioannou (llaüt) Massyl Aita (veu i banjo) intercanviant els seus llenguatges musicals, melodies i ritmes per crear col·lectivament un so popular, ballable i festiu, propi i sense etiquetes.
Les entrades dels dos concerts es posen a la venda de forma anticipada a partir del 18 de maig a un preu de 5 euros.

Sopar a la fresca al pati de Can Lleonart
La trobada anual d'usuaris i usuàries del centre cultural es farà el dijous 18 de juny, a les 20.30h, i consistirà en un sopar a la fresca al pati. Les inscripcions per a assistir-hi es fan del 2 al 16 de juny. El preu del sopar per a adults és de 7 euros i els infants a www.canlleonart.com.

LEs novetats del primavera

Pujar al principi de la pàgina