Notícies
Publicat el 23 de febrer de 201523.02.2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Alella juga per les dones
El 8 de març es farà el 1r Torneig de Futbol Sala "Alella juga per les Dones" com acte central del Dia Internacional de les Dones

8 de març 2015Alella celebrarà el 8 de març, el Dia Internacional de les Dones, amb diferents actes organitzats per l'Ajuntament i les dues entitats de dones del municipi. L'any passat, la Regidoria d'Equitat va convidar  la ciutadania a ballar per les dones amb una falshmob popular, i enguany es manté el caràcter participatiu de la celebració convidant a les dones del municipi a participar en un torneig de futbol sala que es farà el mateix 8 de març a les 12h al Pavelló Municipal d'Esports. L'acte es obert a totes les dones, majors de 16 anys, i per participar-hi cal omplir el full d'inscripcions que trobareu en aquest enllaç. Després dels partits s'oferirà un vermut popular. L'activitat esportiva anirà precedida de la lectura del manifest institucional del 8 de març que es durà a terme a les 11.30h a la Plaça de l'Ajuntament.

Cinefòrum sobre les mestres de la República
Els actes de commemoració del 8 de març s'iniciaran el divendres 6 de març amb la projecció del documental "Las Maestras de la República", que recull la feina de les mestres i professores en els inicis de l'escola pública i democràtica i la seva participació en la transformació social i la conquista dels drets de les les dones a través de l'educació. Després de la projecció hi haurà un col·loqui sobre aquest tema dinamitzat per membres del sindicat FETE-UGT.

Les entitats també s'hi sumen
Com cada any les dues entitats de dones d'Alella també s'afegiran als actes del 8 de març. L'Associació de Dones Montserrat Roig d'Alella (ADA) organitza un campionat femení de canastra els dies 5 i 6 de març, en el qual prendran part l'Associació, el Casal de la Gent Gran Can Gaza i el Club de Tennis Sistres. El lliurament de premis es farà el dissabte 7 de març a les 12h al local de l'ADA. Aquesta Associació també organitza un sopar de celebració el dissabte 7 de març a les 20.30h al Restaurant Masia de Mas Coll i el diumenge 8 de març, de 10.45 a 12.45,  prepararan un taula dolça per obsequiar a les dones i als comerços d'Alella. L'Associació Dones Solidàries d'Alella repartirà flors pels comerços i els carrers del centres del poble d'11 a 13h, el mateix 8 de març.

Torneig futbol sala

Pujar al principi de la pàgina