DIUMENGE
15
MARç
2015
12:00 h
CompartirComparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Visita guiada teatralitzada al Parc Arqueològic Cella Vinaria CAT
Lloc Centre d'Acollida Turística
Adreça Ernest Lluch, 40. 08329 Teià
Organitza Ajuntaments d'Alella, el Masnou i Teià

Visita teatralitzadaEl pròxim diumenge 15 de març Epictet, antic gerent del celler, ens mostrarà en una divertida visita com era el celler romà de Vallmora, què bevien i què menjaven els antics habitants d'aquest territori. Coneixerem quin era el procés de fabricació del vi i tots els trucs i consells dels nostres avantpassats romans. Aquesta visita, pensada per a tota la família, acabarà amb un tast de vi, també hi haurà most per als més petits.

La Cella Vinaria de Teià és parc arqueològic més gran visitable dedicat a la producció de vi en època romana. Recorrent tot l'establiment i observant les majors premses romanes reconstruïdes d'Europa podem mostrar al visitant la cultura i elaboració del vi dels nostres avantpassats. El nostre discurs pertany a l'enoturisme arqueològic, ja que la visita acaba amb la degustació d'un vi de la zona, l'actual DO Alella, i explicant els productes actuals des de la seva continuïtat històrica, costums, tècniques i culturals.

Més informació i inscripcions:

Parc Arqueològic Cella Vinaria
Edifici CAT de Teià, Alella i el Masnou
C. Ernest Lluch, 40, 08329 Teià
Tel: 935 559 977
Mail: coordinacio@cella-vinaria.catWeb: http://parcarqueologiccellavinaria.blogspot.com.es/Facebook: https://www.facebook.com/cellavinariadeteia


Cartell visita teatralitzada CAT

Pujar al principi de la pàgina