X
Avis serveis AOC
Portada|Ajuntament|Escrit gener de 2015 PSC - "L'Any Nou"
 
Versió per imprimir
Escrit gener de 2015 PSC - "L'Any Nou"

L'Any Nou

Deixem enrera 2014 i comencem un nou any amb ple de reptes per davant. Han estat mesos intensos de feina i amb molts dels objectius proposats acomplerts. Estem orgullosos de les aportacions que aquest grup municipal hem fet durant aquests tres anys i mig de mandat en les àrees en les quals tenim responsabilitat. La nostra acció ha estat centrada en prioritzar el suport a la gent gran i en ajudar a aquells col·lectius més afectats per les greus dificultats que en moltes famílies ha provocat la situació de crisi econòmica d'aquests últims anys. Per aquest motiu s'han establert diferents col.laboracions amb entitats del poble que ajuden també a millorar la vida d'aquestes persones i a les que agraïm el seu suport. Hem aprovat un nou protocol per l'abordatge de la violència envers les dones en el que es marquen les pautes d'actuació i prevenció per ajudar a les dones víctimes d'aquesta xacra social amb l'aportació, també, de tallers i formacions relacionats en l'àmbit de la igualtat.
D'altra banda, hem donat suport al desenvolupament econòmic del nostre poble, al nostre comerç i als nostres emprenedors i al teixit empresarial. I ho hem fet creant sinergies entre tots ells i la nostra administació local. La implicació d'Alella i la seva actual i futura col.laboració amb el Centre d'Empreses de la casa del marquès d'El Masnou ha permès que emprenedors d'Alella puguin desenvolupar la seva feina des del nostre territori. I cal destacar i agrair, des d'aquestes línies, la bona predisposició i col.laboració de l'entitat Alella Negocis per haver sabut aglutinar i consolidar una associació que està al costat dels professionals del nostre municipi.
Però tal com deia a l'inici d'aquest escrit, entrem en el 2015, any on s'acabarà un mandat i en començarà un de nou. Per tant, un any ple de reptes nous i que encarem amb ganes renovades  per continuar treballant per les persones, perquè és una qüestió de responsabilitat col.lectiva i per la que nosaltres hi continuarem posant tots els nostres esforços.

Glòria Mans i Cervantes

Pujar al principi de la pàgina