Notícies
Publicat el 17 de novembre de 201417.11.2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Alella commemora el Dia Internacional contra la Violència envers les Dones

25 NL'Ajuntament i les dues entitats de dones d'Alella commemoren, com cada any, el dia Internacional contra la Violència envers les Dones que se celebra el 25 de novembre, amb diferents actes programats per recordar les víctimes i dir no a aquesta xacra social.
El tret de sortida va ser la 3a Cursa Popular contra la Violència de Gènere, organitzada per l'Associació Dones Solidàries, que es va celebrar el diumenge 16 de novembre.
El 25 de novembre, l'Associació de Dones Montserrat Roig, té previst plantar un arbre de la solidaritat i llegir un manifest contra la violència de gènere, a les 12h a la Plaça de l'Ajuntament, davant del seu local.
L'acte institucional de celebració es farà a les 18.30h a la Plaça de l'Ajuntament i consistirà en la lectura del manifest, a càrrec de les dues associacions de dones del municipi, una encesa d'espelmes i un enlairament de globus en record de les víctimes amb desitjos escrits en aquell mateix moment. Seguidament, a Can Manyé, es farà un taller per a la Igualtat amb el títol “Actuem!”.
La celebració del 25N inclou també dues classes de defensa personal que es faran el dia 26 al Pavelló d'Esports Municipal (93 540 63 07), a les 11 i les 20h, i un curs d'autodefensa i prevenció de la violència masclista (inscripcions alellajove@alella.cat) adreçada als joves que es farà a l'Espai Jove. A més es faran dues xerrades a l'Institut d'Alella adreçades a alumnes de 3r d'ESO i 1r de Batxillerat el 26 i 27 de novembre, respectivament.

Pujar al principi de la pàgina