Equipaments i serveis
Esta página en castellano This page in english Aquesta pāgina en catalāPolicia Local
On trobar-nos
  • Policia local

  • La Policia Local ocupa des de finals d'octubre de 2009 unes noves dependčncies situades a l'edifici de l'antic escorxador, al passeig de Mariā Estrada. L'edifici del segle XIX ha estat acuradament rehabilitat, respectant la seva estructura original. L'equipament es completa a una nova edificaciķ situada a la part posterior, un aparcament i una zona ajardinada. La remodelaciķ de l'antic escorxador ha comportat, entre d'altres actuacions, la consolidaciķ de les estructures i l'eliminaciķ de les humitats, l'ampliaciķ de les entrades de llum natural, la neteja i restauraciķ de les peces de pedra, l'aīllament exterior, així com la renovaciķ de la coberta. El resultat és un espai de 150 m2 amb planta baixa i altell. En la planta baixa estā situada la recepciķ i l'oficina de recepciķ de denúncies, que sķn els espais d'atenciķ a la ciutadania. A més, hi ha la sala dels caporals, el despatx del regidor de l'ārea, el calabķs i el lavabo. A l'altell s'ubiquen els despatxos del sot inspector i de l'administrativa.
    L'edifici de nova construcciķ, de 148 m2, és un espai funcional, modern i lluminķs que, entre d'altres espais d'ús exclusiu de la plantilla, acull la sala de descans, els vestidors i una sala polivalent amb capacitat per una trentena de persones, on es faran reunions, classes i les sessions períodiques de tramitaciķ del DNI.
    Les instalˇlacions disposen d'un aparcament, per a les persones usuāries i els vehicles policials, i d'una zona ajardinada. Estan dotades de sistema de videovigilāncia, alarma, climatitzaciķ i xarxes de rādio, telefonia i informātica.