Notícies
Publicat el 3 de febrer de 202003.02.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
La Policia Local deté cinc persones i frustra dos intents de robatori a domicili
Cotxe policia

Dues intervencions de la Policia Local d'Alella, amb col•laboració de la Policia Local del Masnou i dels Mossos d'Esquadra, han permès evitar al menys dos robatoris a domicilis i detenir cinc persones acusades d'un presumpte delicte de robatori amb força en grau de temptativa. 

La primera actuació va tenir lloc la matinada del 12 de gener quan un veí, que circulava amb cotxe pel municipi,  va alertar a la Policia que havia vist dues persones sospitoses encaputxades enfilant-se a la tanca perimetral d'un habitatge d'Alella. Una patrulla de la Policia Local d'Alella, juntament amb una patrulla de la Policia Local del Masnou, van iniciar una persecució que va acabar amb la detenció de tres persones, les dues persones encaputxades que intentaven saltar la tanca, més una tercera persona que els hi donava suport esperant dins d'un vehicle per iniciar la fugida. A tots ells se'ls hi atribueix un delicte de robatori amb força amb grau de temptativa. 

Els detinguts portaven a sobre un arma simulada, un ganivet de grans dimensions i uns guants, a més de substàncies estupefaents. 

Dos dies després, la matinada del 14 de gener i gràcies novament a la col•laboració ciutadana, la Policia Local va detenir dues persones més acusades també d'un presumpte delicte de robatori amb força en grau de temptativa. La detenció es va produir quan un veí va alertar la Policia que havia vist a través del seu sistema de seguretat dues persones manipulant el pany d'una porta.  La patrulla va aconseguir interceptar i aturar a les dues persones,  que van ser identificades i detingudes. En el moment de la detenció portaven a sobre estris per facilitar l'entrada en habitatges i un poany de porta trencat. Un dels agents va resultar ferit de consideració en una mà alhora d'accedir a l'habitatge violentat saltant la tanca. 

 

Pujar al principi de la pàgina