Notícies
Publicat el 20 de gener de 202020.01.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Se suspèn l'activitat escolar per aquest dimarts a causa del temporal
Inuncat

L'Ajuntament ha decretat un seguit de mesures preventives davant del fort temporal de vent i pluja que afecta al Maresme des del passat diumenge i davant de la previsió que aquest dimarts, 21 de gener, s'intensifiquin els aiguats. 

El decret d'alcadia de mesures preventives diu el següent:

Vist el comunicat del servei meteorològic de Catalunya on es comunica que es mantenen les fases d'alerta dels Plans Especials d'Emergències INUNCAT, VENTCAT i NEUCAT.

Vista la situació meteorològica que s'ha iniciat avui amb forts vents i acumulació de precipitació des d'avui i fins dimecres dia 22 de gener de 2020.

Vist que per demà dimarts 21 de gener es preveu una generalització de l'acumulació de la pluja i el fort vent amb caràcter extens a tot el litoral i prelitoral.

Ateses les darreres comunicacions i recomanacions fetes per la Generalitat de Catalunya. Per tot l'exposat, i en ús de les facultats que em confereix la legislació vigent,

HE RESOLT:

PRIMER.- Recomanar evitar els desplaçaments i activitats a l'aire lliure. I en especial, recomanar no transitar per zones boscoses i fer especial atenció als elements que es puguin desprendre a la via pública.

SEGON.- Anul·lar l'activitat escolar durant tot el dimarts 21 de gener de 2020, afectant a les escoles bressol, escoles de primària i secundària.

TERCER.- Anul·lar totes les activitats extraescolars durant tot el dimarts 21 de gener de 2020.

QUART.- Prohibir, des de la signatura d'aquest Decret i durant tot el dia de demà dimarts 21 de gener de 2020, l'accés als parcs i zones verdes del municipi.

CINQUÈ.- Dictaminar el tancament, des de la signatura d'aquest Decret i durant tot el dia de demà, dimarts 21 de gener de 2020, dels següents equipaments esportius: Camp Municipal d'Esports Joaquim Cumellas i la Pista d'Atletisme Josep Maria Pareras.

SISÈ.- Dictaminar el tancament durant tot el dia de demà, dimarts 21 de gener de 2020, del Pavelló Municipal d'Esports Abelardo Vera.

SETÈ.- Comunicar aquest Decret a través dels canals de comunicació habituals de l'Ajuntament. 

Es recomana, amb caràcter general, informar-se sobre les afectacions del temporal i seguir els consells preventius i d'autoprotecció de Protecció Civil davant els riscos naturals.

Pujar al principi de la pàgina