Notícies
Publicat el 26 de gener de 201126.01.2011
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Del 14 al 25 de febrer es faran les preinscripcions a les escoles d'infantil i primària i a ESO

El Departament d'Ensenyament ha establert les dates del període de preinscripció al segon cicle d'educació infantil, educació primària i ESO per al curs 2011-2012. Enguany la preinscripció es farà entre els dies 14 i 25 de febrer.

La sol·licitud de preinscripció s'ha de presentar preferentment al centre educatiu triat en primera opció, a les oficines municipals d'escolarització o als serveis territorials del Departament. S'haurà d'acompanyar de la documentació necessària per acreditar els diferents criteris de baremació.

El 15 de març es faran públiques als centres les llistes baremades i es podran presentar reclamacions durant els tres dies següents. Més tard, el 23 de març, es faran públiques les llistes baremades definitives i el 2 de maig es coneixeran les llistes d'alumnat admès. La matrícula, finalment, serà del 6 al 10 de juny.

Nou criteri complementari per resoldre les situacions d'empat
El Govern ha aprovat un nou criteri complementari per resoldre els casos d'empat en el recompte de punts. Per primera vegada, s'atorguen 5 punts a l'alumnat que hagi tingut el pare, la mare, els tutors o germans escolaritzats, en ensenyaments declarats actualment gratuïts i universals, al centre per al qual es presenta la sol·licitud.

Resolució Departament d'Ensenyament curs 2011-2012.

 

Portes obertes a Alella

Els centres educatius públics d'infantil i primària  i secundària obriran les seves portes a les famílies per donar a conèixer les seves instal·lacions i els seus projectes educatius i oferir informació sobre el procés de matriculació del curs 2011-2012 que s'inicia a partir del 14 de febrer amb l'obertura del període de preinscripcions.

Portes obertes a l'Institut d'Alella: dimecres 26 de gener de 17 a 18.30h
Escola La Serreta: dissabte 29 de gener d'11 a 13h
Escola Fabra: dimecres de 2 de febrer de 17 a 18.30h

Pujar al principi de la pàgina