Notícies
Publicat el 8 d'octubre de 201908.10.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Programada una segona edició del curs de coaching per a dones
curs coaching per a dones
Donada la forta demanda del curs de coaching per a dones programat pels ajuntaments d'Alella, El Masnou i Teià per als dies 7, 9, 14 i 16 d'octubre, i tenint en compte el número de persones que s'han quedat en llista d'espera, s'ha decidit organitzar una segona sessió per als dies 21, 23, 28 i 30 d'octubre. Es farà en la sala polivalent de les Antigues Escoles Fabra d'Alella, en horari de 9.30 a 11.30h.  
En aquest curs es treballen diferents aspectes que ajuden les persones assistents a buscar el seu objectiu professional i es treballen eines de suport per a la recerca de feina. 
Les places són limitades i tindran prioritat per participar les dones inscrita al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i al Servei Local d'Ocupació d'Alella, El Masnou i Teià.  El criteri de selecció serà l'ordre d'entrada de les sol·licituds fins a exhaurir les places.  Les inscripcions es poden fer als Serveis d'Ocupació Local d'Alella, El Masnou i Teià o bé per Internet emplenant aquest FORMULARI 
El curs es planteja com un viatge a diferent etapes. 
L'itinerari: El viatge de l'heroïna
Acompanyarem les dones a agafar amb força el timó de la seva barca (autolideratge) per enfocar-se i avançar cap el seu far (propòsit-objectiu professional), connectant i identificant els seu tresor (competències tècniques i/o personals), deixant anar l’ancora (creences o pensament limitants) i dissenyant un full de ruta (pla d’acció). Fomentarem una actitud per aprendre i gaudir de cada moment del viatge.

De manera transversal es treballaran diferents aspectes com l’auto-cura, l’apoderament  i la construcció del pla d’acció individual de recerca de feina. Tot això quedarà recollit a un quadern de bitàcola que s’omplirà a partir dels aprenentatges de cada sessió.

Les etapes del viatge

Seguint el fil conductor del viatge de l’heroïna, proposem 5 etapes del viatge, dividides en 4 sessions de 2 hores i 1 sessió individual de 30 minuts.

Calendari i horari

Sessions grupals:  21, 23, 28 i 30 d'octubre, de 9.30 a 11.30. Les sessions es portaran a terme a Alella. 

Sessions individuals: cada participant disposarà de 30 minuts de coaching individual amb data i horari a concretar.


Més informació en aquest enllaçPujar al principi de la pàgina