Notícies
Publicat l'11 de juliol de 201911.07.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Convocat l'11è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral
11è Concurs Fotogràfic del Parc Serralada Litoral

Un any més s'ha convocat el Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada Litoral. Com en l'edició anterior, hi ha dues categories, una per al públic en general i una altra per a nens i nenes fins a 14 anys. El tema d'aquesta convocatòria és únic: El Parc a través dels sentits.

Es poden presentar fins un màxim de 4 fotografies per autor, que hauran de ser inèdites, fins les 23:55 hores del 15 d'octubre de 2019. Totes les imatges s’han d’acompanyar d’un formulari de participació que podeu trobar a la web del Parc.

Consulteu i llegiu les bases completes de l'11è Concurs de Fotografia.

La participació al concurs és gratuïta. Les fotografies han d'adreçar-se mitjançant correu electrònic a l'adreça p.slitoral@diba.cat acompanyades del formulari Participació a l'11è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral (un formulari per a cada fotografia presentada al concurs) indicant les dades següents:

  • Títol de la fotografia
  • Lloc de presa de la fotografia (indret i municipi)
  • Nom i cognoms de l’autor/a 
  • Municipi de residència
  • Telèfon i adreça electrònica de contacte

Protecció de dades

En el cas dels menors de 14 anys, la seva inscripció haurà de ser feta pels seus pares o tutors (un d’ells) que donaran el consentiment per al tractament de les dades dels menors, identificatives i de contacte de l’autor de la fotografia i de la seva pròpia imatge que podrà ser utilitzada per a la difusió de l’activitat i/o la publicació dels guanyadors en diferents mitjans, entre ells la pàgina web del Consorci. 

Periòdicament les fotografies s'incorporaran al Facebook del Parc de la Serralada Litoral https://www.facebook.com/parcserraladalitoral. Els visitants podran marcar-les "m'agrada" i el resultat de la votació mitjançant Facebook determinarà el Premi del públic.

Documents de participació a l'11è concurs fotogràfic i enllaços d'interès

FONT: Consorci del Parc de la Serralada Litoral 

Pujar al principi de la pàgina