FOLLOW US ON  Logo twitter  Logo Facebook

Agenda
Sunday, 30 de june de 2019  -  12 h migdia
Diumenges de vins. Tradició i actualitat als cellers d'Alella

Sommelier: Sandra Benzal

Vins: Marfil Blanc Clàssic (Alella Vinícola) i AA Parvus Syrah (Alta Alella Mirgin)

Maridatge Km 0: Esqueixada i truita de botifarra de Perol 

Endinseu-vos a descobrir els vins de dos cellers emblemàtics de la DO Alella que engloben tradició i modernitat alhora. Maridatge protagonitzat per l'esqueixada de bacallà amb el Marfil blanc i la truita de botifarra de perol típica del Maresme amb el Parvus negre. 

De 12 a 13.30h

Lloc: Oficina de Turisme. Preu: 8 euros. Compra d'entrades en aquest ENLLAÇ

Enotast juny

I a la mateixa hora per als infants Diumenges de Most. Mostast. Fem d'artistes!

Maridatge Km 0: Truita de botifarra de Perol

Què era la fil·loxera? Com va afectar als paisatges de la nostra terra? En aquest taller, els nens i nenes coneixeran la plaga de la fil·oxera a través de l'art. Mitjançant tècniques pictòriques com l'aquarel·la, el carbonet o el collage, crearan obres d'art inspirades en l'abans i el després dels canvis que la fil·loxera va produir a les vinyes del territori. Adreçat a infants de 3 a 12 anys. 

De 12 a 13.30h

Lloc: Oficina de Turisme. Preu: 4 euros. Compra d'entrades en aquest ENLLAÇ

Mostast juny

Site: Oficina de Turisme
Length: De 12 a 13.30h
Organized by: Ajuntament d'Alella
Cost: 8 euros
Type of event: Vi i gastronomia