Publicat el 8 de maig de 201908.05.2019
Cuina

Del 13 al 24 de maig s'obre el termini per presentar sol·licituds per al curs 2019-2020 als dos perfils professionals del Programa de Formació i Inserció del Pla de Transició al Treball del Baix Maresme que promouen els ajuntaments d'Alella, Montgat i Tiana per afavorir la inserció professional dels joves de 16 a 21 anys que no han aconseguit el títol de graduat de secundària obligatòria (ESO) i volen formar-se en una professió.

El curs 2019-2020 serà el novè curs que els ajuntaments amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya aposten per aquesta formació adreçada a joves no ocupats que compleixin com a mínim 16 anys i com a màxim 21 durant l'any d'inici del programa, que hagin abandonat l'educació secundària obligatòria sense obtenir-ne el títol. S'oferten dues modalitats formatives, per un total de 30 alumnes.

El  PFI- PTT BAIX MARESME, consta de dues modalitats.

Especialitat: Auxiliar d'hoteleria, cuina i serveis de restaurant

Especialitat: Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic

El curs té una durada de 1.000 hores en les quals s'inclouen:

  • Mòduls de formació general
  • Mòduls de formació específica: Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i auxiliar d'hoteleria, cuina i serveis de restauració
  • Pràctiques en centres de treball

La seu del PFI-PTT Baix Maresme és l'Espai Jove de l'Ajuntament de Montgat, tot i que les especialitats es fan a Montgat, Badalona (seu del Gremi d'Hostaleria i Turisme Barcelonès Nord i Maresme Sud) i Alella. A Alella s'imparteixen les classes pràctiques d'auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, a les aules de les antigues Escoles Fabra (Avinguda Ferran Fabra, 1).

Els joves (d'entre 16 i 21 anys que no hagin obtingut el GESO) interessats en inscriure's a alguna d'aquestes modalitats poden fer-ho a:

PFI-PTT Baix Maresme

Espai Jove d'Alella 

Preinscripció i matrícula a: seu del PFI/PTT Centre Cívic les Mallorquines C/ Pare Claret, s/n Montgat 

 Cal demanar cita prèvia al tel. 93 469 07 37/ 900 15 11 76

Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14h (visites concertades)


Matrícula, del 2 al 9 de setembre de 2019

Els joves que hagin formalitzat les preinscripcions als dos perfils professionals hauran de tramitar la matriculació del 2 al 9 de setembre al Centre Cívic les Mallorquines de Montgat



Més informació

PTT

PTT

Fitxer: PFIPTT_Baix_Maresme_Curs_1920.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 3,1 MB