Notícies
Publicat el 16 d'abril de 201916.04.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Convocatòria d'ajuts al lloguer
Pisos
Fins al 7 de juny és oberta la convocatòria d'ajuts al lloguer, que atorga la Generalitat, amb una important novetat respecte a les convocatòries anteriors. Tal i com havia demanat el Consell Comarcal del Maresme, s'han modificat els requisits ampliant en 150 euros el preu màxim del lloguer subvencionable. Fins l'any passat només podien optar a l'ajut les persones que pagaven com a màxim 600 euros de lloguer mensual, una quantitat desfasada que deixava fora de la convocatòria moltes famílies que, tot i trobar-se en situació de vulnerabilitat social, paguen un lloguer superior a aquesta quantitat. La convocatòria d'aquest any està més en sintonia amb els preus de mercat i fixa el topall en 750 euros mensuals.
L'accés a l'habitatge és ara per ara la principal causa de pobresa al Maresme, segons la primera avançada de la Diagnosi de pobresa i vulnerabilitat social al Maresme que està duent a terme el Consell Comarcal
Del 16 d'abril al 7 de juny, l'Oficina Comarcal d'Habitatge tramitarà les peticions d'ajuts de lloguer d'aquelles persones que compleixin els requisits establerts a la convocatòria.

Per agilitzar l'atenció personal, es demana a les persones que vulguin sol·licitar aquesta prestació que portin tota la documentació sol·licitada.

Podeu veure, els requisits de la convocatòria i la documentació que s'ha d'aportar CLICANT AQUÍ

Més informació en aquest ENLLAÇ

FONT: Consell Comarcal del Maresme 

Pujar al principi de la pàgina