Filtrar esdeveniments
Notícies
Publicat el 5 d'abril de 201905.04.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament inicia el procés d'elaboració del Reglament de serveis de la Biblioteca
Biblioteca Ferrer i Guàrdia

L’Ajuntament ha iniciat els tràmits per a l'aprovació d'un Reglament municipal de serveis de la Biblioteca Ferrer i Guàrdia, que ha de regular el funcionament i la prestació pública de serveis de l'equipament. El document, que haurà de ser aprovat pel Ple municipal, és una eina de suport bàsic que permetrà al personal gestionar la prestació dels serveis i avalar les seves actuacions en el desenvolupament de la feina. Per altra banda, també ha de garantir les persones usuàries un funcionament adequat per accedir i utilitzar els serveis bibliotecaris de forma homogènia i cohesionada.

El Reglament haurà de regular, entre altres qüestions, les condicions d'accés i l'ús dels diversos serveis, els drets i deures de les persones usuàries i ha de servir també per resoldre les possibles situacions conflictives.

Per al de conèixer les inquietuds i recollir les aportacions de la ciutadania a aquest Reglament, l'Ajuntament ha obert un procés de consulta prèvia. Les aportacions es poden fer del 4 al 17 d'abril, ambdós inclosos, a través d'aquest FORMULARI.
Pujar al principi de la pàgina