X
Avis serveis AOC
Notícies
Publicat el 15 de febrer de 201915.02.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
En marxa el segon concurs #Vinstagram DO Alella
Vinstagram

Les biblioteques que formen part del projecte Biblioteques amb DO de la DO Alella, organitzen el segon concurs fotogràfic d'Instagram Vinstagram DO Alella 2019. Per participar-hi cal publicar una foto relacionada amb el món del vi (vinyes, paisatge, patrimoni, cellers, enoturisme, moments, festes...) a Instagram a través del propi perfil, posar un títol, geolocalitzar la fotografia en el municipi on s'ha fet, mencionar una de les biblioteques que formen part de la DO Alella en el títol de la imatge i etiquetar-la amb el hashtag #vinstagramdoalella2019.

Les fotografies presentades al concurs també s'han d'enviar per correu electrònic a vinstagramdoalella2019@gmail.com indicant: títol de la fotografia, lloc en el què està presa, nom i cognom de l'autor/a, municipi de residència i telèfon i adreça electrònica de contacte. No hi ha límit de fotografies per presentar en el concurs. Les fotografies s'han de publicar entre el 15 de gener i el 31 de març de 2019.

No s'acceptaran fotografies publicades fora de termini. Un jurat professional seleccionarà 21 fotografies, d'entre les quals es triarà les dues millors, que seran premiades. També es premiarà la que tingui més likes d'entre totes les seleccionades.

Enguany participen al Vinstagram les biblioteques d'Alella, Cabrera de Mar, Cabrils, El Masnou, Granollers, Llinars del Vallès, Martorelles, Sant Fost de Campsentelles, Teià, Tiana, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt.

Consulta les bases del concurs en aquest enllaç

Pujar al principi de la pàgina