Filtrar esdeveniments
Notícies
Publicat el 8 de febrer de 201908.02.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Crims.DOAlella a la Biblioteca
CrimsDOAlella cicle de novel·la negra

La Biblioteca Ferrer i Guàrdia organitza aquest mes de febrer la segona edició del cicle de novel·la negra batejada amb el nom de Crims.DOAlella, que es va estrenar l’any passat a patir d’una primera experiència de l’any anterior a l’entorn d’aquesta temàtica literària. 

En aquesta segona edició s'ha programat el club de lectura i tres presentacions de llibres: El Fals thriller del carrer d’en Roig, el dimarts 12 de febrer a les 20h; No diguis res, el divendres 15 de febrer a les 20h i Un cadàver inquiet, el dilluns 25 de febrer a les 20h.

Negres i encreuats

Del 4 al 25 de febrer es pot participar al segon Concurs Crims.DOAlella en el què els usuaris i usuàries de la Biblioteca podran demostrar el seu coneixement sobre novel·la negra i participaran en el sorteig d’un lot de llibres i productes ben negres. La butlleta es pot recollir i entregar omplerta a la Biblioteca. El sorteig es farà el 25 de febrer a les 20.30h.

EL PROGRAMA 

Dijous 7 de febrer, a les 20h

Club de lectura. Comentarem la novel·la Dos taüts negres i dos de blancs de Pep Coll. Amb la presència de l’autor.

Conduït per Tònia Minguet i Toni Tomàs.  

Dimarts 12 de febrer, a les 20h

Presentació del llibre El fals thriller del carrer d’en Roig amb l’autora Anna Lleonart Miró, a càrrec de l’escriptora Emilia Illamola.

Vilassar de Mar i el Maresme són l’escenari d’aquesta novel·la escrita amb un gran sentit de l’humor i tocs d’ironia. Acabada la seva lectura segur que us vindran ganes de fer un tomb pel poble i descobrir els racons descrits a l’obra.

Divendres 15 de febrer, a les 20h

Presentació del llibre No diguis res amb l’autora Raquel Gámez Serrano, a càrrec de l’escriptora Susana Hernández.

Thriller psicològic on l’autora ens presenta la història de l’Edit i en Jan, un matrimoni amb plans de crear una família feliç que aviat es veuran truncats per les obsessions, les pors i els conflictes no resolts del passat.

Dilluns 25 de febrer, a les 20h

Presentació del llibre Un cadàver inquiet amb el seu autor Salvador Casas.

Com un cas que en un principi semblava senzill i rutinari és pot embolicar de mala manera? El protagonista, el mediador Àngel Alegre haurà de desempallegar-se d’un cadàver especialment inquiet...

Del 4 al 25 de febrer

2n Concurs Crims.DOAlella. Negres i encreuats.

Demostra que ets un expert en novel·la negra. Si omples correctament els mots encreuats, participaràs en el sorteig d’un lot de llibres i productes ben negres. Trobaràs la butlleta a la biblioteca d’Alella. El sorteig se celebrarà dilluns 25 de febrer a les 20.30h.

A més a més...

Aparador cultural on podreu descobrir l’escena del crim. Els sospitos@s són usuari@s de la biblioteca. Qui és el culpable?

Exposició de novetats, les trobareu totes a la guia de lectura que hem preparat. Entreu i emporteu-vos-les

Veure programa

Pujar al principi de la pàgina