Notícies
Publicat el 31 de gener de 201931.01.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament renova la web i estrena agenda cultural
WEb municipal

Des del 31 de gener es pot navegar per la nova web de l’Ajuntament d’Alella. L’Ajuntament ha renovat la seva principal plataforma de comunicació i servei a la ciutadania (www.alella.cat) per tal de fer-la més atractiva, accessible i adaptada al qualsevol dels suports que s’utilitzin per a la navegació: mòbil, tauleta o ordinador. 

La nova pàgina, que manté l’estructura interna i l’arxiu del domini anterior, dóna un paper més rellevant a la imatge i es caracteritza per la claredat en la presentació dels elements. Des de la portada es pot accedir directament des de diferents bàners i destacats als tràmits i accessos d’interès més consultats per la ciutadania. 

També hi ha un apartat destacat per els avisos i alertes municipals (Ajuntament Informa), agenda i vídeos i notícies. En la part inferior de la home s’ubiquen els llistats d’enllaços de tots els serveis, informació general i d’interès, que fins ara estava situada a la part esquerra de la pàgina de portada.

Agenda cultural

L’actualització de la pàgina web www.alella.cat ha coincidit amb l’estrena d’una nova plataforma de comunicació amb la ciutadania: l’Agenda Cultural (www.alella.cat/agendacultural).

La nova web és nodreix de l’agenda del web municipal, de manera que es simplifica la gestió i es garanteix una actualització permanent, però permet seleccionar totes les activitats de caire cultural, a les qual es pot accedir des de la mateixa portada o bé seleccionant la temàtica o l’espai cultural en el qual es realitzen. A més, es podrà accedir directament als esdeveniments culturals i festius més destacats. Igual que la web municipal, l’Agenda Cultural també està adaptada per poder navegar còmodament des de qualsevol dispositiu. 

La programació i desenvolupament de les dues pàgines ha estat realitzada per l’empresa arenyenca Ample 24, encarregada de la gestió de l’anterior pàgina web, que es va posar en marxa de 2010 gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

La posada al dia de la nova web municipal ha suposat una despesa de 3.025€. El cost de la creació del portal cultural ha estat de 2.000€.

Agenda cultural

Pujar al principi de la pàgina