X
Avis serveis AOC
Escrit PDeCAT de desembre de 2018: "Ho heu d'entendre"
 
Versió per imprimir
  • Logo PDeCAT

    Parlant amb en Francesc González, un enginyer industrial especialitzat en la gestió i direcció de persones, em comenta que sempre que apareixen els temes de salari i motivació amb els responsables d'organitzacions, la conclusió general és que el salari, un cop assolit el mínim de nivell de dignitat que impedeixi qualsevol mena de precarietat, aquest no influeix ni en la motivació ni en la satisfacció laboral. Aquests caps indiquen que el que necessiten els seus equips són més compensacions i un salari simplement adequat per aconseguir el seu compromís. 

    A la nostra gent els importa l'equilibri amb la seva vida personal, les perspectives professionals i una relació oberta i de confiança amb els seus responsables o caps. Si els hi donem això, aconseguirem un equip d'alt rendiment. Això també és una compensació pels seus dirigents, i és sense cap mena de dubte un dels factors claus de l’èxit.

    Dit això podríem resumir el següent: 

    Govern d'Alella si desitgeu una Policia Local altament motivada i resolutiva en les moltes i diferents tasques que desenvolupen a diari, haureu d'entendre el que significa un salari adequat pels i les nostres agents i el que significa poder gaudir de perspectives professionals i una relació de confiança amb el seu Alcalde i Regidors. Que ho desitgeu no ho dubtem. Que no ho enteneu és obvi. 

    El poble d'Alella necessita urgentment que feu aquest esforç per entendre-ho. No podem estar així. La seguretat del poble pateix amb robatoris, ocupes, vàndals, etc. Patim tothom (vosaltres també). No permeteu que el conflicte s'enquisti més. Cal que trobeu una solució ràpidament. 

    Jordi Sànchez i Jordi Turull han iniciat una vaga de fam. Lluny d'afeblir-se, el seu compromís i perseverança continuen amb més força que mai. Presos i exiliats estareu més presents que mai en aquestes Festes. Bon Nadal a tothom. 

Pujar al principi de la pàgina