Notícies
Publicat el 2 de gener de 201902.01.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El parc de Can Sors canvia d'imatge
L'espai públic estrena nova jardinera, mobiliari urbà, jocs infantils i mòduls per fer activitat física
parc de Can Sors

L’Ajuntament ha remodelat un dels pocs espai públics del municipi que estaven pendents de condicionar: el parc de Can Sors, situat entre els carrers del Masnou i Mediterrània. Tot i que és una de les zones verdes més amplies del municipi, amb més de 3.000 m2, i és un dels escenaris habituals del Festival d’Estiu, en aquest espai només hi havia fins ara uns bancs i una font, a banda de l’enllumenat públic.

Amb la reforma, l’espai s’ha reconvertit en un parc que pot ser compartit tant per infants com per a adults, ja que ha estat dotat d’una zona de jocs infantils —amb un tancat de fusta que acull sis gronxadors i elements de joc— i un espai biosaludable amb set instal·lacions que faciliten la pràctica d’exercicis suaus a l’aire lliure, especialment dissenyats per afavorir les condicions físiques i el benestar.

Una part important de la remodelació s’ha destinat al condicionament del terreny i a la millora de la vegetació: s’han plantat plantes arbustives de fulla i aromàtiques, i el sistema de reg automàtic. 

A més, s’ha adequat l’accés des del carrer del Masnou, amb una plataforma pavimentada que recórrer el parc. Igualment, s’ha construït una escala que permet l’accés al parc des del carrer Mediterrània. Els dos accessos tenen portes de tancament i romandran tancades entre les 8 del matí i les 23h. A tot el recinte, està prohibida l’entrada de gossos.

L’actuació, que va ser inaugurada el 23 de desembre, ha suposat una inversió de més de 60.000€.

Àlbum de fotos 

Pujar al principi de la pàgina