Publicat el 4 de gener de 201904.01.2019
La regidoria d'Adolescència i Joventut torna a posar en marxa un procés participatiu per implicar el jovent en el programa del Capde!
Connecta't al capde

Després de l'experiència de l'any passat, la regidoria d'Adolescència i Joventut torna a emplaçar el jovent a dir la seva en l'elaboració del programa del Cap de Setmana Jove, que enguany està previst per als dies 26, 27 i 28 de juliol.

L'objectiu d'aquest procés participatiu, que va ser batejat l'any passat amb el nom de “Connecta't al Capde”, és elaborar una programació adaptada a les demandes del jovent alellenc i també implicar els i les joves en tot el procés d'organització i desenvolupament de les activitats.

Per poder participar i fer aportacions només caldrà emplenar aquest FORMULARI abans del 7 de març. A més de fer propostes d'idees i activitats, des del formulari també hi haurà l'oportunitat d'apuntar-se a la sessió de participació que es farà el 23 de març a l'Espai Jove. La idea és que el jovent s'organitzi en distintes comissions per tal de treballar les diferents activitats que es puguin incloure al programa.