Notícies
Publicat el 12 de desembre de 201812.12.2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Campanya per prevenir furts i estafes als comerços

campanya seguretat als comerçosUn any més, l’àrea de Civisme i Seguretat Ciutadana posa en marxa la campanya anual de seguretat als comerços, coincidint amb l’època nadalenca. La mesura té l'objectiu de prevenir els actes delictius que s'accentuen amb l'increment de l'activitat comercial i l'afluència de gent al carrer. La campanya de seguretat als comerços ha començat aquest dimecres, 12 de desembre,  i està previst que s'allargui fins a després de Reis. 

Els agents de proximitat visitaran els comerços per informar els botiguers de tot allò que han de tenir present per evitar robatoris. S'aprofitarà la visita per facilitar als comerciants un fullet informatiu amb els consells de seguretat amb mesures preventives per reduir el risc de patir actes delictius, com furts o estafes, i se'ls donarà un bolígraf amb el distintiu de l'Ajuntament i de la Policia Local i retoladors detectors de billets falsos. A més, a la visita també es posaran al dia les dades de contacte i la informació que disposen de cada establiment. 

La tasca informativa es complementa amb un increment de la presència policial, amb patrulles mixtes a peu formades per un agent de la Policia Local i un altre de Mossos d'Esquadra. Més informació a www.alella.cat/seguretat

Consell de Seguretat al comerç

Consell de Seguretat al comerç

Fitxer: Triptic_Comec_Segur.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 714.98 kB

Pujar al principi de la pàgina