Notícies
Publicat el 15 de novembre de 201815.11.2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
No a la violència masclista
L'Ajuntament i les associacions de dones organitzen actes coincidint amb el 25N, el Dia Internacional per l'eliminació de la violència envers les dones.

25NEl 25 de novembre és el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones i l’Ajuntament, l’Associació de Dones Montserrat Roig i l’Associació Dones Solidàries tornen a unir-se per organitzar conjuntament diferents actes a l’entorn d’aquesta data per tal de sensibilitzar la població sobre la necessitat d’acabar amb aquesta xacra social. 

Els actes centrals es faran el mateix diumenge 25 de novembre amb una jornada d’activitats adreçades a tota la família per fomentar la igualtat i el respecte a la diversitat de forma divertida i lúdica i un acte institucional. Serà a partir de les 11h a la Plaça de l’Ajuntament. Les activitats vinculades a les Jornades contra la violència masclista s’estendran al llarg de tot el mes de novembre a l’Espai Jove, on cada tarda es podrà practicar el joc “TABÚ. Tu tries què t’hi jugues!”, una eina que permet de forma lúdica posar nom i fer front a aquelles violències que, pel fet de ser quotidianes, s’han naturalitzat. 

Les Jornades inclouen la projecció d’una selecció de curts del concurs internacional Dona’m cine, realitzats per dones,  programat per al 22 de novembre a Can Lleonart. La Biblioteca Ferrer i Guàrdia dedicarà l’hora del conte del 27 de novembre a aquesta temàtica amb la proposta M’agrades igual, a càrrec de Raig de Sol. 

L’Associació Dones Solidàries s’afegeix al programa amb la tertúlia “Robatori de nadons a Catalunya: com va poder ser?, que es farà el 20 de novembre a les 19.30h a la Biblioteca. Més informació a www.alella.cat/25N.

Pujar al principi de la pàgina