Notícies
No a la violčncia masclista
L'Ajuntament i les associacions de dones organitzen actes coincidint amb el 25N, el Dia Internacional per l'eliminaciķ de la violčncia envers les dones.

25NEl 25 de novembre és el Dia Internacional per a l’eliminaciķ de la violčncia envers les dones i l’Ajuntament, l’Associaciķ de Dones Montserrat Roig i l’Associaciķ Dones Solidāries tornen a unir-se per organitzar conjuntament diferents actes a l’entorn d’aquesta data per tal de sensibilitzar la poblaciķ sobre la necessitat d’acabar amb aquesta xacra social. 

Els actes centrals es faran el mateix diumenge 25 de novembre amb una jornada d’activitats adreįades a tota la família per fomentar la igualtat i el respecte a la diversitat de forma divertida i lúdica i un acte institucional. Serā a partir de les 11h a la Plaįa de l’Ajuntament. Les activitats vinculades a les Jornades contra la violčncia masclista s’estendran al llarg de tot el mes de novembre a l’Espai Jove, on cada tarda es podrā practicar el joc “TABÚ. Tu tries quč t’hi jugues!”, una eina que permet de forma lúdica posar nom i fer front a aquelles violčncies que, pel fet de ser quotidianes, s’han naturalitzat. 

Les Jornades inclouen la projecciķ d’una selecciķ de curts del concurs internacional Dona’m cine, realitzats per dones,  programat per al 22 de novembre a Can Lleonart. La Biblioteca Ferrer i Guārdia dedicarā l’hora del conte del 27 de novembre a aquesta temātica amb la proposta M’agrades igual, a cārrec de Raig de Sol. 

L’Associaciķ Dones Solidāries s’afegeix al programa amb la tertúlia “Robatori de nadons a Catalunya: com va poder ser?, que es farā el 20 de novembre a les 19.30h a la Biblioteca. Més informaciķ a www.alella.cat/25N.

Informaciķ publicada el 15 de novembre de 2018