Notícies
Publicat el 5 d'octubre de 201805.10.2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Obres de pavimentació a diferents barris del municipi 

Carrer de Santa MadronaL'Ajuntament ha iniciat aquesta setmana les obres de millora de la pavimentació dels barris de Can Magarola, Can Comulada i Can Teixidor. L’actuació contempla la reparació, conservació i substitució dels trams de vorera i calçada que està en mal estat en aquests tres sectors, a més d’altres intervencions puntuals a altres punts del municipi en el quals cal fer reparacions urgents per resoldre problemes viaris i de seguretat per als vianants que són: el carrer de Santa Madrona, la Riera Coma Fosca i la rotonda de la Creu de Pedra. Les obres es van adjudicar a l’agost a Asfaltos Barcino SL per un import de 191.059€. El termini previst d'execució és de 9 setmanes i els treballs han començat per les actuacions de reparació de la pavimentació de la Riera Coma Fosca i del carrer de Sant Madrona. 

El Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2015-2019 preveu invertir 250.000€ a actuacions de renovació i millora de la pavimentació dels diferents nuclis del municipi. Els exercicis anteriors, les partides es van destinar als barris d’Alella Parc i Mas Coll i també a la reurbanització del carrer Lleida. 

Actuació als carrers Canonge i Font 

L’Ajuntament també té previst iniciar les properes setmanes els treballs de reurbanització dels carrers Canonge i Font, per tal de reconvertir-los en vials de prioritat invertida, amb preferència per als vianants, millorant l’accessibilitat amb voreres més àmplies.  L’actuació contempla la demolició dels elements existents, la construcció de murs i escales, la pavimentació de les calçades i voreres i la instal·lació d’enllumenat, mobiliari urbà i jocs infantils.  Els treballs es van adjudicar per Junta de Govern el 6 de setembre a l’empresa Cosplanns Obras y Servicios per un import de 228.446€. El termini d’execució previst és de tres mesos. 

Carrer de Santa de Madrona carrer de Santa Madrona 

Pujar al principi de la pàgina