Logo twitter  Logo Facebook AlellAPPropInstagram logo

Agenda
Dimarts, 30 d'octubre de 2018  -  2/4 de 8 tarda
Literatures amb sentits. L’autor de Zuric, 1917, Lenin, Joyce, Tzara

19.30h Can Manyé

Literatures amb sentits. L’autor de Zuric, 1917, Lenin, Joyce, Tzara (editorial Pòrtic), el periodista i biògraf Agustí Pons ens parlarà d’aquesta obra a mig camí entre l’assaig i la crònica periodística. Una història trepidant que es llegeix com una novel·la. Maridarem la sessió amb un vi de DO Alella. Activitat dirigida per la periodista Montse Serra.

Conversarem amb el periodista, escriptor i biògraf Agustí Pons, autor d’aquesta obra singular publicada per Pòrtic. Zuric 1917. Lenin, Joyce i Tzara és un assaig divulgatiu, molt proper a la crònica periodística, atractiu i singular. El llibre se centra en tres personatges excepcionals que van suscitar tres revolucions al segle XX: Lenin –la revolució política–, Joyce –la revolució literària– i Tristan Tzara –la revolució poètica. S’escau que tots tres van coincidir a la ciutat de Zuric l’any 1917, enmig de la guerra, a l’exili suís. No consta enlloc que es trobessin, però Pons ens fa entrar en les seves històries personals i les trena, en un relat intens, alhora que rigorós.

Maridarem la sessió amb un vi que neix del cupatge de tres varietats: picapoll, garnatxa i pansa blanca. És el Coriolis de Quim Batlle. En aquesta sessió, no podia ser cap altre vi de la DO.

Us hi esperem a tots! 

I recordeu sobretot que aquesta sessió de manera excepcional se celebra en DIMARTS.

La sessió és de franc. Es recomana inscripció prèvia a vinyaserra@gmail.com

Idea, coordinació i conducció: Montserrat Serra, periodista.

Col•laboren: celler Quim Batlle, Llibreria la Llopa de Calella, Can Manyé espai d'art i creació i Biblioteca Ferrer i Guàrdia d’Alella.

Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació