Publicat el 14 de setembre de 201814.09.2018
El personal docent que requereixi certificació d'assistència es pot inscriure del 12 al 26 de setembre, el públic en general té temps fins al 15 d'octubre.

Jornades Ferrer i GuàrdiaAmb el títol El repte de l'educació a l'era digital, les 11es Jornades d'Innovació Educativa Francesc Ferrer i Guàrdia reflexionaran durant les tardes dels dies 6, 7 i 8 de novembre sobre la integració de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en l’àmbit educatiu, en el marc d'una societat globalitzada i sustentada per l’ús generalitzat d'aquestes tecnologies.  

De què parlem quan ens referim a les noves tecnologies en l’àmbit educatiu? Com afecta a les altres àrees en una societat tant globalitzada i canviant? Què són les eines tecnològiques i per a què serveixen? Com es poden introduir les noves tecnologies a l'aula de manera eficient? Quins canvis estan comportant? Per a què innovem i quins reptes de futur es plantegen? Aquestes qüestions, i moltes d'altres, es posaran sobre la taula en forma de ponències, tallers i experiències, des d'una aproximació reflexiva i constructiva, a les sessions que es faran els dies 6, 7, 8 de novembre, de 17 a 20h a l'Institut Alella. 

Altres espais de les Jornades

A més de les ponències i tallers, s'ha programat per al 7 de novembre una fira de robòtica amb alumnes de centres educatius de primària i secundària del Baix Maresme, organitzada pel Centre de recursos pedagògics del Baix Maresme. 

Les Jornades acabaran dissabte 10 de novembre, d'11 a 13h, a Can Manyé amb un conjunt de tallers adreçats al públic familiar, de diferents edats i interessos, que pretenen fomentar el coneixement de la ciència, la tecnologia, l'enginyeria i les matemàtiques a través de l'educació en el lleure. Els tallers tecnològics seran rotatius perquè el públic pugui realitzar-los tots seguint un itinerari lliure. Giraran entorn a la robòtica, la realitat augmentada-3D i l'exposició de realitat virtual.

El personal docent que requereixi certificació d'assistència es pot inscriure del 12 al 26 de setembre a través d'aquest FORMULARI. El públic en general té temps fins al 15 d'octubre i ha d'omplir aquest FORMULARI 

Més informació en aquest enllaç

Fulletó Jornades Francesc Ferrer i Guàrdia

Fulletó Jornades Francesc Ferrer i Guàrdia

Fitxer: FULLETO_ferrer_i_guardia_2018.1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 319.97 kB