Notícies
Publicat el 14 de setembre de 201814.09.2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Reformes al Centre Cultural
En el conjunt de l'actuació s'han invertit més de 63.900€ en feines de construcció, millora dels serveis i dotacions de les instal·lacions.

Obres a Can LleonartL’interior de Can Lleonart ha tornat a canviar de cara. L’Ajuntament ha enllestit una reforma que afecta a la part del magatzem i altres espais interiors del centre cultural. En el conjunt de l’actuació s’han invertit més de 63.900€ en feines de construcció, millora dels serveis i dotacions de les instal·lacions. 

Els treballs han permès adequar tot l’espai que fins ara estava destinat a magatzem, que ha estat redistribuït i reordenat en diferents estances: la sala de magatzem, la cuina i, a continuació, la sala de camerinos que dóna accés a l’Hort de la Rectoria. Totes les estances estan comunicades per un passadís que també disposa d’armaris per guardar material.  

La cuina disposa de tots els electrodomèstics i estris necessaris per cuinar i fer neteja del material que s’utilitza en els diferents esdeveniments culturals i festius. A més, s’ha adequat un despatx de direcció a la primera planta, s’ha substituït la porta de fusta de l’entrada per una de vidre corredissa i s’ha fet una rampa d’accés al magatzem des de la recepció. 

Es preveu completar la reforma amb una estructura de fusta que faci ombra al pati. 

Obres a Can Lleonart Obres a Can Lleonart

Pujar al principi de la pàgina