Escrit PDeCAT de juliol/agost de 2018: "Plens buits"

Logo PDeCAT

Teníem la mítica sčrie Plats Bruts que va triomfar a tota Catalunya amb diverses temporades d’emissiķ i Alella,  ja podem estrenar la tercera  temporada de la nostra sčrie particular  Plens Buits. 

Permeteu-me la ironia, que no vol dir que manifestem el nostre malestar. Masses vegades hem denunciat aquesta buidor. Tractem temes supramunicipals i res del que ens passa a casa.

Des del nostre grup vam plantejar tot un seguit de qüestions 

1) Les olors dels contenidors ubicats a Āngel Guimerā. La calor d’aquests dies provoca una olor insuportable a la zona que requereix de més intervencions en la recollida per tal d’evitar-ho al māxim 

2) Les ocupacions a Alella persisteixen. Hi ha casos que s’aconsegueix la desocupaciķ de l’habitatge, i dies després torna a ser ocupat. Es té que posar remei de forma immediata

3) Esperem les dotacions de materials i personal al cos policial per aquests mesos. Tot i que el pacte amb nosaltres era pel primer trimestre, es farā aquest semestre.

4) Actes vandālics: s’estan multiplicant els actes vandālics al poble. Des de pintades a cartells municipals a diversos robatoris de la bandera que oneja a Can Lleonart per citar-ne algun. Aquests actes incívics requereixen de més vigilāncia i per descomptat d’una actuaciķ dissuasiva per evitar-ne de futurs.

El Govern s’havia compromčs en treballar per establir un marc de convivčncia i respecte veīnal. (punt 7.5 del PAM) Aquesta iniciativa ha quedat ajornada “sine die”.Ho considerem un error greu.

D’ajornaments importants hi ha uns quants, com per exemple l’aprovaciķ del Reglament d’Ordenaciķ Municipal (que el nostre grup ja va redactar l’anterior mandat) o d’altres més visibles com el Casal o el Camp de Futbol. Massa ajornament i massa buidor, tot esperant quč? Les eleccions del proper Maig? Veurem

Aprofitem per desitjar-vos un bon estiu i que gaudiu al māxim de la nostra Festa Major.