Portada|Ajuntament|Escrit PDeCAT de juliol/agost de 2018: "Plens buits"
 
Versió per imprimir
Escrit PDeCAT de juliol/agost de 2018: "Plens buits"

Logo PDeCAT

Teníem la mítica sèrie Plats Bruts que va triomfar a tota Catalunya amb diverses temporades d’emissió i Alella,  ja podem estrenar la tercera  temporada de la nostra sèrie particular  Plens Buits. 

Permeteu-me la ironia, que no vol dir que manifestem el nostre malestar. Masses vegades hem denunciat aquesta buidor. Tractem temes supramunicipals i res del que ens passa a casa.

Des del nostre grup vam plantejar tot un seguit de qüestions 

1) Les olors dels contenidors ubicats a Àngel Guimerà. La calor d’aquests dies provoca una olor insuportable a la zona que requereix de més intervencions en la recollida per tal d’evitar-ho al màxim 

2) Les ocupacions a Alella persisteixen. Hi ha casos que s’aconsegueix la desocupació de l’habitatge, i dies després torna a ser ocupat. Es té que posar remei de forma immediata

3) Esperem les dotacions de materials i personal al cos policial per aquests mesos. Tot i que el pacte amb nosaltres era pel primer trimestre, es farà aquest semestre.

4) Actes vandàlics: s’estan multiplicant els actes vandàlics al poble. Des de pintades a cartells municipals a diversos robatoris de la bandera que oneja a Can Lleonart per citar-ne algun. Aquests actes incívics requereixen de més vigilància i per descomptat d’una actuació dissuasiva per evitar-ne de futurs.

El Govern s’havia compromès en treballar per establir un marc de convivència i respecte veïnal. (punt 7.5 del PAM) Aquesta iniciativa ha quedat ajornada “sine die”.Ho considerem un error greu.

D’ajornaments importants hi ha uns quants, com per exemple l’aprovació del Reglament d’Ordenació Municipal (que el nostre grup ja va redactar l’anterior mandat) o d’altres més visibles com el Casal o el Camp de Futbol. Massa ajornament i massa buidor, tot esperant què? Les eleccions del proper Maig? Veurem

Aprofitem per desitjar-vos un bon estiu i que gaudiu al màxim de la nostra Festa Major.

Pujar al principi de la pàgina