Logo twitter  Logo Facebook AlellAPPropInstagram logo

Agenda
Dimecres, 26 de setembre de 2018  -  2/4 de 8 tarda
Literatures amb sentits

Dimecres 26 de setembre

Literatures amb sentits (46): L’arrencacors de Boris Vian

Amb l’escriptor i traductor Joan-Lluís Lluís i l’editora Maria Bohigas. Maridarem la conversa amb l’Ivori negre d’Alella Vinícola.«Quina novel·la voldries traduir?, vaig preguntar a Joan-Lluís Lluís després de treballar-hi El llibre dels finals de Joan Bodon, i ell va respondre: L’arrencacors. És la darrera novel·la de Boris Vian i un retorn a la infantesa. Parla de tressons en un jardí encantat, d’una dona que es transforma i d’un psiquiatre buit que xucla les vivències dels altres.»

Així explica l’editora Maria Bohigas com va ser que el seu segell, Club Editor, va decidir publicar L’arrecacors de Boris Vian, en la traducció de l’escriptor Joan-Lluís Lluís.

Un cop el llibre ja era a les llibreries, Quim Monzó, per Twitter va piular:

«Aquesta novel·la és una meravella, ja ho sabíem. Però ara el Club Editor l'acaba de publicar en una traducció de Joan-Lluís Lluís que és magistral. Quina riquesa de llengua! No em trec el barret perquè no en porto.»

Parlarem de Boris Vian i de L’arrencacors amb Joan-Lluís Lluís i Maria Bohigas, una sessió de luxe per iniciar el darrer trimestre de ‘Literatures amb sentits’ del 2018. L’actor Mark Ullod ens llegirà uns fragments de la novel·la.

Maridarem la sessió amb un vi que farà els honors a Boris Vian, l’Ivori negre d’Alella Vinícola.

Us hi esperem a tots!

La sessió és de franc. Es recomana inscripció prèvia a vinyaserra@gmail.com

Organitza: Ajuntament d'Alella.
Idea, coordinació i conducció: Montserrat Serra, periodista.
Col·laboren: Alella Vinícola, Llibreria la Llopa, Can Manyé espai d'art i creació i Biblioteca Ferrer i Guàrdia d’Alella.


Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació
Ho organitza: Ajuntament d'Alella